Skip to main content
test
Perhetukikeskuksen johtajan virka - Nokian kaupunki

Voisitko sinä tuoda ammattitaitosi ja osaamisesi meille ja olla osa lastensuojelupalveluitamme? Meillä on avoinna perhetukikeskuksen johtajan virka Vihnukselan perhetukikeskuksessa.

Vihnukselan perhetukikeskus on seitsemän asiakaspaikkaa tarjoava päivystävä lastensuojelulaitos Nokialla. Vihnukselan perhetukikeskuksessa työskentelee kuusi sosiaaliohjaajaa, sairaanhoitaja, kaksi lähihoitajaa, ohjaaja, vastaava sosiaaliohjaaja ja perhetukikeskuksen johtaja. Lisäksi ruoka- ja siivouspalvelusta vastaa oma työntekijä.

Perhetukikeskuksen johtaja vastaa yksikön kokonaisuuden ja osaston toiminnasta, kehittämisestä, henkilöstöhallinnosta, taloudesta sekä kiinteistöstä. Hän toimii työyhteisön lähiesihenkilönä ja osallistuu tulevalla hyvinvointialueella johtamis- ja esihenkilötiimeihin organisaation johtamisjärjestelmän mukaisesti. Lisäksi hän osallistuu sidosryhmien ja verkostojen kokouksiin sekä tarvittaessa asiakastyöhön. Menestyminen tehtävässä edellyttää organisointikykyä, positiivista ja joustavaa asennetta sekä kykyä toimia paineenalaisissa tilanteissa.

Kelpoisuusvaatimuksena perhetukikeskuksen johtajan tehtäviin on soveltuva korkeakoulututkinto. Edellytämme lisäksi kokemusta lastensuojelutyöstä, esimiestehtävistä sekä riittävää johtamistaitoa. Eduksi katsomme ylemmän korkeakoulututkinnon, lisäksi arvostamme johtamiskoulutusta- ja kokemusta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Koska olemme menossa kohti hyvinvointialuetta, niin henkilöstöedut muodostuvat hyvinvointialueen tarjoamista eduista.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta Nokian kaupungin työterveyshuollosta (Suomen Terveystalo Oy/Nokian toimipiste). Edellytämme myös tartuntatautilain 48a§ mukaista soveltuvuutta. Muut työsuhteen ehdot määräytyvät SOTE-TES -sopimuksen mukaisesti.

Hakemukset 29.11.2022 mennessä sähköisesti osoitteeseen www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kiinnostuitko? Haluatko tietää lisää perhetukikeskuksen johtajan tehtävänkuvasta? Ota yhteyttä sosiaalityön johtajaan vs. Kaisa Männistö p. 040 8443 908 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi. Puhelimitse parhaiten tavoittaa maanantaista keskiviikkoon.

Lisätietoja

Perusturvapalvelut, sosiaalipalvelut

Nokia on kasvava, yli 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle. Nokialla toimii noin 1900 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuusperimä. Täällä syntyy uutta.


Osoite: Lastenkuja 3, 37150 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat