Skip to main content
test

Tule töihin Mäntyrinteen perhetukikeskukseen.

Kuopion kaupungin perusturvan palvelualueella Mäntyrinteen perhetukikeskuksen lastensuojelulaitoksissa (Vastaanotto- ja arviointiyksikkö, Toukola, Vesala ja Perhekriisiyksikkö) on tarjolla eripituisia ohjaajan sijaisuuksia ja keikkoja. Otathan yhteyttä, niin keskustellaan millainen työ sinua kiinnostaa.

Mäntyrinteen perhetukikeskuksen Vastaanotto- ja arviointiyksikössä ja Toukolassa lapset ovat 13-17-vuotiaita lastensuojelulain perusteella sijoitettuja lapsia. Vastaanotto- ja arviointiyksikön tavoitteena on vastata ensisijaisesti akuuttiin sijaishuollon tarpeeseen sekä lapsen ja perheen tilanteen arviointiin. Toukolassa sijoitukset ovat pidempiaikaisia ja työskentelyn tavoitteellisuus korostuu. Vesala vastaa alle 13-vuotiaiden sijaishuollon tarpeeseen, arviointiin ja tarvittaessa pidempiaikaiseen sijaishuoltoon. Yksiköissä on jokaisessa seitsemän asiakaspaikkaa. Yhteistyötä tehdään tiiviisti lapsen perheen, läheisverkoston ja yhteistyöverkoston kanssa. Perhekriisiyksikkössä lapsi tai sisarukset ovat yhdessä huoltajan kanssa. Perhekriisiyksikössä tuetaan perhettä vanhemmuudessa, kiintymyssuhteen muodostumisessa, keskinäisessä vuorovaikutuksessa ja erilaisissa kriisitilanteissa. Perhekriisyksikössä on kuusi perhepaikkaa.

Eduksi katsotaan kokemus nuorten parissa työskentelystä (erityisesti lastensuojelulaitoksissa) ja kokemus päihde- ja mielenterveystyöstä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kokemusta lastensuojelulaitoksessa työskentelystä sekä soveltuvuutta tehtävään.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn ja hyvän perehdytyksen tehtäviin.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto tai muu soveltuva AMK tai korkeakoulututkinto sekä alan loppuvaiheen opiskelija. Eduksi katsotaan mikäli hakijalla on suoritettuna opinnoissaan lääkehoidon opintoja, jotta heillä on mahdollista suorittaa työnantajan edellyttämät lääkehoito luvat. Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n edellyttämää suojaa

Työaika: 38,25 t/vko, kolmivuorotyö

Palkka: 2473,53 €/kk

Tehtävän täytössä voidaan noudattaa koeaikaa

Tehtävään valitun on toimitettava ennen työn aloitusta lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ja pyydettäessä todistus huumausainetestistä.

Lisätietoja

http://www.kuopio.fi
https://kuopiohighlights.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Helena Lajunen, vs. johtaja, p. 044 718 3425

Lisätietoja

Mäntyrinteen perhetukikeskus
Osoite: Lastentie 1 ja 5, Kaartokatu 9 A, 70620 Kuopio
Kuopion kaupunki - Savuton työpaikka Kuopion kaupunki - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat