Skip to main content
test
Perhetyön asiantuntija - Parkanon kaupunki

Työyhteisössämme on avoinna

PERHETYÖN ASIANTUNTIJAN MÄÄRÄAIKAINEN VIRKASUHDE 13.6.2022- 31.1.2023

Parkanon kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelut tuotetaan uudenlaisessa toimintaympäristössä yhteistyössä Kolmostien Terveys Oy:n kanssa. Painotamme palveluajattelussamme asiakkaan tarpeiden kohtaamista joustavasti ja moniammatillisesti palveluprosessin eri vaiheissa.

Etsimme perhesosiaalipalveluiden tiimiimme määräaikaiseen virkasuhteeseen perhetyön asiantuntijaa. Etsimämme henkilö on laaja-alaisesta perhetyön asiantuntijuudesta innostunut ja osaava sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, jolla on taitoa kohdata asiakas aidolla ja osallistavalla työotteella.

Työhösi perhesosiaalipalveluiden tiimissä kuuluu tuoda laaja-alaisesta perhetyön asiantuntijuutta lastensuojelun tiimiin, toimia sosiaalityöntekijöiden työparina, olla asiantuntijana mukana lastensuojelulain mukaisten päätösten valmistelussa sekä huolehtia palveluiden järjestämisestä asiakkaille.

Odotamme Sinulta kykyä kehittää ennakkoluulottomasti tiimin palveluprosessien vaikuttavuutta. Sinulle tarjoamme motivoituneen ja aktiivisen työyhteisön, jossa Sinulla on tilaa hyödyntää ja kehittää omaa ammatillista osaamistasi. Suhtaudumme myönteisesti viranhaltijoiden lisä- ja täydennyskoulutukseen. Saat työllesi esimiehesi tuen, säännöllisen työnohjauksen ja tietysti myös Parkanon kaupungin tarjoamat hyvinvointiasi tukevat henkilöstöedut. Työtäsi tukevat nykyaikaiset työvälineet etätyömahdollisuudella.

Edellytämme soveltuvaa ylempää sosiaali- ja terveydenhuollon korkeakoulututkintoa. Mikäli määritettyä kelpoisuutta täyttäviä hakijoita ei ole, virkaan voidaan valita soveltuvan sosiaali- ja terveydenhuollon korkeakoulututkinnon suorittanut ammattihenkilö. Kokemus ja/tai koulutus perhetyöstä katsotaan eduksi.

Ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneen ammattihenkilön tehtäväkohtainen palkka on 3171,25 €/kk. Työaika 36,25h/vko. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002; 6 §) edellyttämä rikosrekisteriote.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekry.fi-palvelun kautta. Hakuaika päättyy 12.6.2022 klo 15.00. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Määräaikainen virkasuhde täytetään mahdollisimman pian hakuajan päättymisen jälkeen. Määräaikaisen virkasuhteen päättymisaika on 31.1.2023.

Lisätietoja antaa sosiaalityön päällikkö Reetta Peltonen puh. 044 7865 321, reetta.peltonen@parkano.fi.

Parkanossa 14.4.2022

Lisätietoja

http://www.parkano.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa sosiaalityön päällikkö Reetta Peltonen puh. 044 7865 321, reetta.peltonen@parkano.fi.

Lisätietoja

Parkanon kaupunki, Perusturvapalvelut

Parkano on n. 6 300 asukkaan vireä kaupunki Pirkanmaalla, Satakunnan ja Etelä-Pohjanmaan kulmauksessa, hyvien liikenneyhteyksien varrella.


Osoite: Parkanontie 37, 39700 Parkano

Sinulle suositellut työpaikat