Perhetyöntekijä - Oulunkaaren kuntayhtymä

Perhetyöntekijä - Oulunkaaren kuntayhtymä

Kehittämismyönteinen työyhteisömme tarvitsee yhden toimijan joukkoomme! Pudasjärven perhepalveluiden lapsiperheiden palveluissa on haettavana perhetyöntekijän sijaisuus 7.8.2019 - 31.5.2020 väliselle ajalle. Perhetyöntekijän tehtävään kuuluu lapsiperheiden kotipalvelu. Kotipalvelun tavoitteena on tukea perhettä arjessa selviytymisessä. Kotipalvelu toteutetaan aina yhteistyössä perheen kanssa. Työ painottuu pääasiassa maahanmuuttajien parissa tehtävään monipuoliseen työhön. Työ on pääsääntöisesti arkena tapahtuvaa työtä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 2 §:n mukainen nimikesuojattu; lähihoitajan kelpoisuus tai vastaava aikaisempi tutkinto Sijaisuuteen valitun tulee esittää nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rekisteriote sekä toimitettava todistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista. Ajokortti on tehtävän hoitamiseksi välttämätön. Sijaisuudessa noudatetaan 4kk koeaikaa.

Palveluesimies Tuula Tolkkinen, p. 040 826 6480, tuula.tolkkinen@oulunkaari.com

Oulunkaaren kuntayhtymä, Pudasjärven perhepalvelut
Osoite: Juhontie 8, 93100 Pudasjärvi

Organisaation kuvaus
Oulunkaaren kuntayhtymä tuottaa Iin, Pudasjärven, Simon, Utajärven ja Vaalan sosiaali- ja terveyspalvelut. Lisäksi tuotamme jäsenkunnillemme henkilöstö-, talous- ja it-palvelut sekä elinkeinojen kehittämispalveluja. Kuntalaisia alueellamme on noin 28 000, ja työntekijöitä meillä on noin 1200.
Tärkeimmät arvomme ovat yhdessä tekeminen, vastuullinen omatoimijuus ja rohkea kehittäminen. Pyrimme kaikessa toiminnassamme laaja-alaiseen hyvinvointiin, alueelliseen vaikuttavuuteen sekä asiakkaiden ja kuntalaisten osallisuuteen. Työssämme korostuvat hyvinvointityön yhdyspinnat ja yhdessä tekeminen sekä asiakaslähtöiset lähipalvelut ja sähköisten palvelujen kehittäminen.
Oulunkaaren työntekijät ovat tärkein voimavaramme, joten panostamme koulutukseen ja työhyvinvointiin. Käytössämme on mm. ePassi-järjestelmä liikunta- ja kulttuuripalvelujen hyödyntämiseen. Olemme savuton työyhteisö.
Visiomme on #mielekäselämäkotona.
Seuraa meitä Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

Tutustu työnantajaan