Perhetyöntekijä - Utsjoen kunta

Haemme perhetyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työ alkaa 01.09.2019 ja kestää 31.12.2019 saakka, mahdollisesti jatkuu pidempään.

Perhetyöntekijän työtehtäviin kuuluvat mm. perhetyö sekä muut lastensuojelupalveluiden tehtävät. Työskentely tapahtuu pääasiassa asiakkaiden kotona.

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvuutta asiakastyöhön, lapsimyönteisyyttä, hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja mutkatonta asennetta muuttuviin tilanteisiin. Odotamme että sinulla on kokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä.

Toimeen valittavalta toivotaan sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan tutkintoa. Hakijalta edellytetään pohjoissaamenkielen taitoa. Työtehtävät edellyttävät oman auton käyttöä.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Toimessa on kahden kuukauden koeaika.

Hakemukset liitteineen pyydetään lähettämään 02.08.2019 klo 15:00 mennessä ensisijaisesti kuntarekry.fi kautta.
Mikäli hakemusta ei ole mahdollista toimittaa sähköisesti kuntarekryn kautta, niin hakemuksen liitteineen voi toimittaa myös osoitteella:
Utsjoen kunta, Sosiaali- ja terveystoimisto, PL 41, 99981 UTSJOKI.
Kuoreen merkintä perhetyöntekijä.

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa perusturvajohtaja Karoliina Hjelm puh. 040-574 8499, sähköpostilla etunimi.sukunimi at utsjoki.fi.

Lisätietoja

http://www.utsjoki.fi

Perusturvajohtaja Karoliina Hjelm puh. 040-574 8499, sähköpostilla etunimi.sukunimi at utsjoki.fi.

Utsjoen kunta
Osoite: Utsjoen kunnan alue, 99980 Utsjoki

Utsjoki (pohjoissaameksi Ohcejohka) on Suomen pohjoisin ja ainoa saamelaisenemmistöinen kunta. Asukkaita kunnassa on 1260. Utsjoen naapurikunnat ovat Inari sekä Norjan puolella Karasjoki, Tana ja Nesseby, joiden kanssa tehdään yhteistyötä palveluiden järjestämisessä. Alueen ainutlaatuinen luonto ja värikkäät tapahtumat antavat aikaa ja tilaa rentoutumiselle muun muassa monipuolisten luontoharrastusten parissa.

Tutustu työnantajaan