Perhetyöntekijä - Oulaisten kaupunki

Perhetyöntekijä - Oulaisten kaupunki

Perhepalveluiden tiimissä on kolme sosiaalityöntekijää, sosiaaliohjaaja sekä kolme perhetyöntekijää, joista yhden paikkaa olemme täyttämässä. Perhetyöntekijät työskentelevät lapsiperheissä, joissa tehdään joko ennaltaehkäisevää perhetyötä tai lastensuojelulain mukaista tehostettua perhetyötä sekä lisäksi lapsiperheiden kotipalvelua. Työ on pääosin päivätyötä, mutta sisältää myös ilta-, yö- ja viikonlopputyötä perheissä. Työ voi sisältää tarpeen mukaan valvottuja tapaamisia. Oman auton käyttö on välttämätöntä.

Odotamme sinulta kokemusta vaativasta lapsiperhetyöstä. Olet joustava tiimityöskentelijä, et pelkää haasteita ja kykenet huolehtimaan työstäsi itsenäisesti. Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, mahdollisuuden työnohjaukseen sekä täydennyskoulutukseen. Olemme uudistamassa perhepalveluita ja pääset mukaan aktiiviseen kehittämistyöhön.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 § 1 momentin mukainen kelpoisuus.

Palkkaus määräytyy KvTes:n mukaisesti. Tehtävään valittavan on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain (524/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Toimeen sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa. Työaika on 38 t 45 min/vk.

Lisätietoja

http://www.oulainen.fi

Tutustu työnantajaan

Hakemukset tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta (myös kopiot opinto- ja työtodistuksista) www.kuntarekry.fi.
Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Satu Rättyä p. 044 4793 281 ja sosiaaliohjaaja Johanna Brax p. 044 4793 263. Sähköposti muotoa: etunimi.sukunimi@oulainen.fi

Perusturvakeskus
Osoite: Reservikomppaniankatu 7-9, 86300 Oulainen

Oulaisten kaupunki on noin 7 500 asukkaan virkeä, nuorekas ja kompakti kaupunki. Kaupunkiin on erinomaiset liikenneyhteydet ja kaupungin elinvoimassa korostuvat alueelliset sairaanhoidon, terveydenhuollon, kuntoutuksen ja koulutuksen palvelut. Kaupungissa on vireää teollisuutta ja monipuoliset vapaa-ajanvietto- ja harrastusmahdollisuudet.