Perhetyöntekijä - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion perhepalveluiden tulosalueella on haettavana 14.8.2020 klo 16 mennessä

PERHETYÖNTEKIJÄN toimi

Etsitkö itsenäistä, vastuullista ja vaihtelevaa työtä? Haluatko työn kehittyvästä organisaatiosta, lastensuojelun osaajien tiimistä? Sinulla on monipuolista kokemusta lasten sekä perheiden kanssa työskentelystä ja halua kehittää itseäsi kohtaamaan vaativan, mutta antoisan työn eteensä tuomia haasteita.

Perhetyöntekijä työskentelee lastensuojelussa tehostetun perhetyön tiimissä, jossa on 8 työntekijää. Yhden perhetyöntekijän tehtäviin on sisällytetty tiimivastaavan tehtävät. Toimen ensisijainen sijoituspaikka on Nivala, mutta hakijalta edellytetään joustavaa mahdollisuutta liikkua kuntayhtymän alueella asiakastarpeen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaalihuollon ammatillisista kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (817/2015) mukainen oikeus harjoittaa sosionomin ammattia Suomessa. Perhetyöntekijät työskentelevät tarpeen mukaan iltaisin ja viikonloppuisin. Oman auton käyttö on välttämätöntä.

Tehtävään valittavan on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote. Toimi täytetään mahdollisimman pian.

Toimea koskevat hakemukset toimitetaan Kuntarekryn kautta.

Lisätietoja antaa lastensuojelun palvelupäällikkö Kaija Jokela p. 044 4195 710 tai sähköposti etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa lastensuojelun palvelupäällikkö Kaija Jokela p. 044 4195 710 tai sähköposti etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Perhepalvelut
Osoite: Toripiha 1, 85500 Nivala

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!