Perhetyöntekijä - Lapuan kaupunki

Haetaan Lapuan sosiaalikeskuksen perhetyöhön lapsiperheiden kotipalvelun vakituista perhetyöntekijää. Perhetyöntekijä työskentelee perheen kotona auttaen arjen sujuvuudessa, lasten hoidossa sekä tukien vanhempia vanhemmuudessa. Työskentely on tavoitteellista, suunnitelmallista ja määräaikaista, yhdessä perheen ja yhteystyötahojen kanssa toteutettavaa. Perheen avun ja tuen tarve määrittää käytännön työtehtävät ja niistä sovitaan yhdessä perheen kanssa.
Työssä on tärkeää arvostava ja läsnäoleva kohtaaminen sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Työssä tarvitaan rohkeutta keskustella perheen kanssa vaikeistakin asioista. Myös hyvät dokumentointitaidot ovat tarpeen työssä toimimisessa. Työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Työ sisältää perheen tarpeiden mukaan myös ilta- ja viikolopputyötä.

Perhetyöntekijä toimii osana perhetyön tiimiä, joka koostuu viidestä perheohjaajasta, psykiatrisesta sairaanhoitajasta, perhetyöntekijästä, toisesta kotipalvelun perhetyöntekijästä ja ammatillisesta tukihenkilöstä sekä lähiesimiehestä. Perhetyön tiimi kokoontuu säännöllisesti ja käytössä on sekä lähiesimiehen tuki että työnohjaus.

Lapuan lasten ja perheiden sosiaalipalveluissa on siirrytty toteuttamaan tiimimallia, jossa on eriytetty lapsiperhepalveluiden ja lastensuojelun tiimit. Perhetyöntekijä toimii tarvittaessa molempien tiimien jäsenenä, asiakasperheestä riippuen.

Työ alkaa 02.11. tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto, esimerkiksi lähihoitaja tai muu vastaava soveltuva tutkinto (laki 817/2015 ), lisäksi edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin sekä rikosrekisteriotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Lisätietoja

http://www.lapua.fi
http://www.lapua.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa vstaava perheojaaja Elina Paalijärvi puh 044-4384118 tai elina.paalijarvi@lapua.fi
Haastattelut toteutetaan 29.10.2020 ja 30.10.2020
Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lapuan kaupunki, sosiaalikeskus
Osoite: Liuhtarintie 2, 62100 Lapua

Lapua on noin 15.000 asukkaan elinvoimainen ja hyvinvointia edistävä kaupunki Etelä-Pohjanmaalla. Lapua tunnetaan laadukkaista palveluista, yrittäjähenkisyydestä ja monipuolisista vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksista. Lapuan kaupungilla työskentelee lähes tuhat työntekijää. Työskentelyilmapiirimme on kannustava ja innostava.