Perhetyöntekijä - Perusturvakuntayhtymä Karviainen

Perusturvakuntayhtymä Karviaisessa on haettavana perhetyöntekijän toimen määräaikainen sijaisuus perhesosiaalityössä. Perhesosiaalityötä toteutetaan sosiaalihuoltolain ja lastensuojelun palveluna Karkkilassa ja Vihdissä.

Perhetyö on perheen kotona tehtävää työtä, joka voi sisältää esimerkiksi keskustelua ja tukea arjen eri toiminnoissa. Tärkeintä on lapsen edun turvaaminen. Perhetyön luonne on käytännön avun ja psykososiaalisen tuen yhdistelmä.

Sinä voit olla esim. terveydenhoitaja, toimintaterapeutti tai psykiatrinen sairaanhoitaja. Vähimmäiskoulutusvaatimuksena on lähihoitajan koulutus tai muu vastaava sosiaalialan ammatillinen koulutus. Vähimmäiskoulutusvaatimuksen (lähihoitaja tai vastaava) lisäksi tehtävä vaatii soveltuvaa lisä- tai täydennyskoulutusta perhetyöstä tai päihde-, mielenterveys ja parisuhdetyöstä. Erilaisten työmenetelmien tuntemus, kyky itsenäiseen työskentelyyn ja tiimissä toimimiseen ovat tehtävässä eduksi. Tehtävä edellyttää kokemusta lasten - ja nuorten kanssa työskentelystä. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä työn liikkuvan luonteen vuoksi.

Sijaisuuden kesto 1.2.-31.5.2021. Työaika 38,15h/vko. Työaikamme on keskimääräinen yleistyöaika eli tarvittaessa työskentelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin asiakasperheen tarpeen mukaan.
Koeaika on kaksi kuukautta.
Tehtävään valitun on esitettävä lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 2002/504 edellyttämä ote rikosrekisteristä.

Tehtäväkohtainen palkka on 2575,65 euroa. Jätä hakemuksesi kunterekry.fi-sivuston kautta 28.1. mennessä, työavain 332887.

Haastattelu mahdollisuuksien mukaan 29.1.2021. Haastatteluun kutsutaan erikseen.


Lisätietoja

https://karviainen.fi/

Tutustu työnantajaan

Johtava sosiaalityöntekijä Merja Tavi-Räisänen etunimi.sukunimi@karviainen.fi
Johtava sosiaalityöntekijä Janica Laaksonen etunimi.sukunimi@karviainen.fi

Perusturvakuntayhtymä Karviainen, Perheiden palvelulinja
Osoite: Ojakkalantie 10, 03100 Nummela

Perusturvakuntayhtymä Karviainen on Karkkilan kaupungin ja Vihdin kunnan muodostama perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kuntayhtymä Länsi-Uudellamaalla. Kuntayhtymän väestöpohja on noin 37 900 asukasta. Henkilökuntaa kuntayhtymän eri tehtävissä on n. 550 henkilöä.