Perhetyöntekijä - Keuruun kaupunki

Haemme perhekeskus Valoon perhetyöntekijää työskentelemään lapsiperheiden kotipalvelussa. Lapsiperheiden kotipalvelu on sosiaalihuoltolain mukaista lapsiperheille suunnattua varhaista tukemista. Lapsiperheiden kotipalvelu on tavoitteellista, suunnitelmallista ja määräaikaista. Kotipalvelulla tuetaan perheen omien voimavarojen vahvistumista ja arjessa selviytymistä.

Keuruulla lasten ja perheiden palveluissa työskentelee johtavan sosiaalityöntekijän lisäksi
kolme sosiaalityöntekijää, kaksi sosiaaliohjaajaa, viisi perhetyöntekijää ja palvelusihteeri.
Keuruulla toimii perhekeskus Valo, jonka palveluohjaajan työparina valittu perhetyöntekijä työskentelee.

Kelpoisuusehtona perhekeskuksen perhetyöntekijän tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja). Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömät. Työhön sisältyy myös iltatyötä perheiden tarpeiden mukaisesti.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikostaustaote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä.) ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta. Koeaika on kuusi kuukautta.

Hakemukset tulee toimitta sähköisellä hakemuksella Kuntarekry-järjestelmän kautta: työavain 340915
www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Lisätietoja johtavalta sosiaalityöntekijältä p. 0400 428 013, alisa.veistamo@keuruu.fi tai perhekeskuksen palveluohjaajalta p. 040 573 2362, hanna.niinilampi@keuruu.fi.

Lisätietoja

http://www.keuruu.fi

Tutustu työnantajaan

Johtava sosiaalityöntekijä Alisa Veistämö p. 0400 428 013 tai alisa.veistamo@keuruu.fi
Palveluohjaaja Hanna Niinilampi p. 040 573 2362, hanna.niinilampi@keuruu.fi

Keuruun kaupunki
Osoite: Multiantie 5, 42700 Keuruu

Keuruulla on tarjolla modernia keskusta-asumista, upeita ranta-alueita ja lisäksi vehreää maaseutua. Keuruun keskustaajama on asukasluvultaan ja palveluiltaan suurin taajama Seinäjoen, Jyväskylän ja Tampereen välisellä maaseutualueella. Keuruu on vetovoimainen paikka tehdä kauppaa. Lähikunnista tulevat asiakkaat lisäävät ostovoimaa. Seutukunnan palveluita kehitetään aktiivisesti yhteistyössä yrittäjien kanssa.

Perheiden peruspalvelut kuten päivähoito, terveydenhuolto ja asuntotarjonta ovat kunnossa. Rakentamisessa Keuruun kaupunki on satsannut viime vuosina muun muassa koulujen ja päiväkotien peruskorjaukseen, uuden palvelutalon rakentamiseen vanhuksille ja uimahallin peruskorjaukseen.

Monipuolinen kulttuuritarjonta ja liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet tuovat valinnanvaraa perheiden ja matkailijoiden vapaa-aikaan ja rentoutumiseen.

Tervetuloa Keuruulle asumaan, ostoksille, liikkumaan ja harrastamaan, lomailemaan ja ennen kaikkea viihtymään!

Keuruun kaupunki - Savuton työpaikka Keuruun kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta