test
Perhetyöntekijä - Laukaan kunta

Laukaan kunnassa on haettavana 7.2.2022 klo 8.00 mennessä

perhetyöntekijän sijaisuus ajalle 14.2.2022 - 28.2.2023.

Haemme Laukaan perhetyön ja lapsiperheiden kotipalvelun tiimiin dynaamista perhetyöntekijää. Jos olet tiimipelaaja, joka kuitenkin kykenee itsenäiseen monipuoliseen työskentelyyn asiakkaiden parissa, olet juuri oikea henkilö vahvistamaan tiimiämme. Meiltä saat kattavan perehdytyksen, päivittäisen tuen työskentelylle sekä loistavat työkaverit.

Laukaan perhetyön tiimissä työskentelee tällä hetkellä 11 työntekijää, jotka vastaavat lastensuojelun perhetyöstä, sosiaalihuoltolain mukaisesta perhetyöstä, lapsiperheiden kotipalvelusta sekä avoperhekuntoutuksesta. Perhetyöntekijänä teet lapsiperheiden kotipalvelutyötä ja perhetyötä sosiaalihuoltolain mukaisena tukitoimena perheen arjen helpottamiseksi.

Työ sisältää myös ilta-aikaan tehtävää asiakastyötä ja tehtävän hoitaminen vaatii oman auton käyttömahdollisuutta.
Kelpoisuusvaatimuksena perhetyöntekijän sijaisuuteen on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) mukainen lähihoitajan kelpoisuus ja Valviran laillistus. Lisäksi huomioimme haussa loppuvaiheen lähihoitajaopintojen suorittajat.

Tehtäväkohtainen palkka ja työsuhteen ehdot määräytyvät SOTE -sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valitun tulee toimittaa nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) edellyttämä ote rikosrekisteristä.

Haastattelut tehtävään toteutetaan sitä mukaan, kun hakemuksia saapuu. Tehtävä alkaa 14.2.2022 tai sovittaessa jo aiemmin.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava perheohjaaja puh. 0408345345
sähköpostiosoite; juho.hytonen@laukaa.fi

Lisätietoja

Laukaan kunta, Perusturvapalvelut, Sosiaalityö

Laukaa on sydämellinen ja elinvoimainen 19 000 asukkaan kasvukunta Jyväskylän seudulla. Laukaassa on monipuoliset asumismahdollisuudet, toimivat palvelut, korkeaa osaamista ja virkeää yrittäjyyttä.

Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä kokeneen ja hyvän työyhteisön tuen. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää toimintaamme ja henkilöstöämme.


Osoite: Arwidssonintie 15-17, 41340 Laukaa

Sinulle suositellut työpaikat