Skip to main content
test
Perhetyöntekijä - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion Lastenuojelunpalveluissa on haettavana 29.5. mennessä

PERHETYÖNTEKIJÄN TOIMI

Perhetyöntekijä työskentelee lastensuojelun tehostetun perhetyön tiimissä, jossa on 8 perhetyöntekijää. Lastensuojelun tiimiin kuuluu lisäksi 10 sosiaalityöntekijää. Perhetyöntekijän ensisijainen toimipiste on Nivala.

Odotamme tehtävään hakevalta tehtävään soveltuva sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015) annetun lain 8 § mukaista ammattipätevyyttä tai muuta soveltuvaa koulutusta.
Toivoisimme tiimimme työntekijää, jolla on avoin mieli, myönteinen asenne, paineensietokykyä sekä luovuutta ja rohkeutta löytää ratkaisuja nopeasti vaihtuvissa tilanteissa. Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen työn sekä mahdollisuuden toimia verkostoissa ja moniammatillisissa tiimeissä, mutta samalla tarjoamme tiimin ja esihenkilön tuen työlle. Työnohjaus järjestetään ryhmätyönohjauksena säännöllisesti.

Perhetyöntekijät työskentelevät pääsääntöisesti perheiden kotona, joten oman auton käyttömahdollisuus työtehtävien hoitamiseksi on välttämätön. Työaika suunnitellaan asiakasperheen tarpeista lähtien, joten työ sisältää myös ilta-ja viikonlopputyötä. Palkkaa ja työehtoja koskevat määräykset SOTE-sopimuksen mukaan. Toimessa noudatetaan koeaikaa 6 kk:tta. Toimea jo aiemmin hakeneet huomioidaan toimea täytettäessä.

Toimeen valitun on esitettävä ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä ote rikosrekisteristä (laki 504/2002 3 §). Lisäksi valitulta edellytetään tartuntalain 48 a § mukainen todistus rokotussuojasta.

Hakemukset lähetetään Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi

Lisätitetoja:
- palvelupäällikkö Kaija Jokela, puh. 044 4195 710
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palvelupäällikkö Kaija Jokela, puh. 044 4195 710
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

Lastensuojelu

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!


Osoite: Vierimantie 5, 84100 Ylivieska

Sinulle suositellut työpaikat