Skip to main content
test
Perhetyöntekijä - Haapaveden kaupunki

Haapaveden kaupungin perusturvaosastolla Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen lasten ja nuorten huollossa on haettavana perhetyöntekijän toistaiseksi voimassa oleva toimi.

Hei Sinä, jolle lasten ja perheiden hyvinvointi ja sen tukeminen on tärkeää. Etsimme kohtaamisen rohkeutta omaavaa, vahvojen vuorovaikutus- ja tiimitaitojen sekä kunnioittavan asenteen omaavaa ammattitaitoista työstään innostunutta perhetyöntekijää täydentämään perhetyön tiimiä.

Olet etsimämme henkilö, jos et pelkää tarttua toimeen ja pidät myös tiimissä ja verkostoissa toimimisesta osana työtäsi. Toivomme Sinulta kokemusta lasten hoitotyöstä ja perheiden kanssa työskentelystä.

Lapsiperheiden kotipalvelussa ja sosiaalihuoltolain mukaisessa perhetyössä tehdään työtä ennalta ehkäisevästi lapsiperheissä. Työ on käytännön ohjausta, neuvontaa sekä konkreettista apua esim. lastenhoidossa ja arjen askareissa. Työ tapahtuu pääsääntöisesti itsenäisesti perheiden kotona. Työ on liikkuvaa ja monipuolista. Työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Työtä tehdään pääsääntöisesti klo 7-17 välillä, mutta satunnaisesti voit työskennellä myös iltaisin. Työn tukena toimii säännöllinen työnohjaus sekä lähiesimiehen ja tiimin tuki.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä lapsiperheiden parissa. Olemme työstämme innostunut ja kehittämismyönteinen työyhteisö.

Kelpoisuus vaatimuksena on Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 3 § mukainen lähihoitajan tutkinto. Olet rekisteröitynyt Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) keskusrekisteriin lähihoitajana. Edellytämme tartuntatautilain (1227/2016) 48 §: n ja 48 a §:n mukaista rokotesuojaa.

Henkilötodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää haastattelun yhteydessä.

Toimeen valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote ennen toimen vastaanottamista.

Toimessa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Työaikasi on 38,25 / vko. Työehdot ovat SOTE-sopimuksen mukaiset ja palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen ja työn vaativuuden mukaisesti.

Haapaveden kaupunki on savuton työpaikka.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi
Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen: Sosiaalitoimisto, PL 40, 86601 Haapavesi, kuoreen merkintä: perhetyöntekijän toimi.

Lisätietoja

https://www.sotehelmi.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Perhe- ja sosiaalipalvelupäällikkö Marge Fingerroos 044 7591 271
Perheohjaajat Sari Niemelä 044 7591 599 tai Mira Lähdesmäki 044 7591 790
sähköposti: etunimi.sukunimi@haapavesi.fi

Lisätietoja

Haapaveden kaupunki, Perusturva, Sosiaalitoimi

Haapavesi löytyy Pohjois-Pohjanmaalta lähes Suomen keskipisteestä. Haapavesi toimii Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen vastuukuntana ja tuottaa palvelut myös Pyhännälle. Mene osoitteeseen www.haapavesi.fi löydät ajankohtaista tietoa palveluistamme. Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi on erinomainen työpaikka. Meillä kehitytään ja luodaan tulevaisuutta. Haluamme joukkoomme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoisia ja ennakkoluulottomia työkavereita.


Osoite: Tähtelänkuja 1, 86600 Haapavesi

Sinulle suositellut työpaikat