Skip to main content
test
Perhetyöntekijä - Joutsan kunta

Joutsan kunnan sosiaali- ja vammaispalveluissa on haettavana PERHETYÖNTEKIJÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Perhetyöntekijä tehtäväkenttään kuuluvat sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain mukainen perhetyö, sekä varhaisen tuen perheohjaajan tehtävät. Perhetyön työskentely on suunnitelmallista ja perustuu yhdessä perheen, sekä sosiaalityöntekijän tai sosiaaliohjaajan kanssa tehtyyn asiakassuunnitelmaan. Varhaisen tuen perheohjaus on keskusteluapua, sekä neuvontaa ja ohjausta sisältävää, ennaltaehkäisevää, lyhytkestoista työtä, jonka tavoitteena on vahvistaa perheiden elämänhallintaa ja perheen omia voimavaroja. Perheohjaukseen asiakkaat ohjautuvat olemalla yhteydessä suoraan perhetyöntekijään.

Joutsan sosiaalitoimessa työskentelee johtava sosiaalityöntekijä, sosiaalityöntekijä, 1 sosiaaliohjaajaa, 2 perhetyöntekijää sekä 1 palveluohjaaja, sekä toimistosihteeri. Perhetyöntekijän työaika sijoittuu pääasiassa arkisin klo 8-18 välille, mutta työtä voi toisinaan olla myös ilta-aikaan riippuen asiakastilanteesta. Työn tekeminen edellyttää oman auton käyttöä.
Edellytämme kokemusta työskentelystä lapsiperheiden kanssa, taitoa itseohjautuvaan työskentelyyn, yhteistyökykyä moniammatillisissa verkostoissa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme kokemusta asiakkaiden kodeissa tehtävästä työstä sekä lastensuojelutyöstä.
Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen kelpoisuus: tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto ja riittävä työkokemus perheiden kanssa tehtävästä työstä. Tehtävässä on koeaika. Tehtävä alkaa 19.9.2022 tai sopimuksen mukaan.
Haastattelut toteutetaan viikolla 34.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote (joka ei saa olla 6 kk vanhempi).

Lisätietoja

http://www.joutsa.fi
https://www.joutsa.fi/terveys-ja-sosiaalipalvelut/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

johtava sosiaalityöntekijä Päivi Boualem, puh. 040 358 0009, paivi.boualem@joutsa.fi (ei 27.-31.7.2022)
perusturvajohtaja Anna-Maija Kääriäinen, puh. 0400 641 105, anna-maija.kaariainen@joutsa.fi

Lisätietoja

Joutsan kunta

Oletko miettinyt, millaista olisi työskennellä keskellä kauneinta Järvi-Suomea, ylväiden havumetsien ja kimmeltävien vesistöjen rauhassa? Missä on tilaa vapaa-ajan unelmille ja perhe-elämälle? Sen Sinullekin tarjoaa kätevän kokoinen kuntamme eteläisessä Keski-Suomessa, missä on mahdollisuus avaraan asumiseen, järkeviin työmatkoihin, turvalliseen koulutiehen ja aktiiviseen harrastamiseen - hae siis Joutsan kunnalle!


Osoite: Länsitie 5, 19650 Joutsa
Joutsan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat