Skip to main content
test
Perhetyöntekijä - Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky

Haemme lastensuojelun ja lapsiperhepalvelujen työryhmään toistaiseksi voimassa olevaan työsopimussuhteeseen perhetyöntekijää. Työtehtävät painottuvat ammatilliseen tukihenkilötyöhön ja jälkihuoltoon.

Edellytämme perhetyöntekijältä työtehtäviin soveltuvaa tutkintoa sosiaalialalta. Myös lähihoitajakoulutuksen omaavat hakijat katsotaan kelpoisiksi sosiaalialan ammattikorkeakoulutettujen lisäksi, mutta tällöin edellytämme työntekijältä vankkaa työkokemusta lastensuojelutyöstä tai lapsiperheiden sosiaalityöstä. Arvostamme muutoinkin lastensuojelusta ja perheiden kanssa työskentelystä kertynyttä kokemusta paikkaa täyttäessämme.

Perhetyö on perheiden selviytymistä tukevaa ja perheiden ongelmatilanteita ennaltaehkäisevää sosiaalipalvelua. Perhetyöntekijä tukee lasta ja hänen perhettään käyttäen apuna perhetyön menetelmiä yhteistyössä sosiaalityöntekijöiden ja muiden toimijoiden kanssa. Perhetyön työryhmässä työskentelee 11 perhetyöntekijää ja heidän lähiesimiehenään toimii perhetyön vastaava ohjaaja. Perhetyössä työvuoroja tehdään toisinaan myös iltapainotteisesti ja viikonloppuisin, joten valmius työskennellä erilaisissa työvuoroissa on tärkeää.

Palvelusuhteen ehdot:
Perhetyöntekijän työaika on 38,25 h/vko. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaan. Perhetyöntekijän tehtävä voi sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Palkkaus on SOTE-sopimuksen ja TVA-järjestelmän mukainen.

Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan. Työsuhteeseen valitun on velvollisuus esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6§/2 momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002). Tehtävään valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä sekä käytävä huumausainetestissä. Työtehtävässä on kolmen kuukauden koeaika.

Henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset todistukset tulee esittää haastattelun yhteydessä.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta, työavain 467938.

Tervetuloa sosterilaisten joukkoon!

Lisätietoja

http://www.sosteri.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa
perhetyön vastaava ohjaaja Marjaana Kankkunen p. 044 417 4171 tai
johtava sosiaalityöntekijä Tiina Strandén p. 044 417 4132.

Lisätietoja

Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky, Sosiaalipalvelut, Lastensuojelu Savonlinna, Perhetyö

Sosteri tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluja Enonkosken, Rantasalmen, Savonlinnan ja Sulkavan 40 000 asukkaalle. Ympäristöterveydenhuollossa ovat mukana myös Juva ja Puumala. Sosterin 1600 ammattilaisen palvelutavoitteena on jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin.


Osoite: Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna
Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat