Skip to main content
test
Perhetyöntekijä - Tornion kaupunki

Tornion kaupungin sosiaali- terveyspalveluiden tulosvastuualueelle haetaan perhetyöntekijää vakituiseen palvelussuhteeseen. Tehtävä siirtyy 1.1.2023 Lapin hyvinvointialueelle, lapsiperheiden ja työikäisten palveluiden vastuualueelle.

Perhetyöntekijän tehtäviin kuuluu sekä lastensuojelun että sosiaalihuoltolain alainen perhetyö. Työskentely tapahtuu itsenäisesti tai tarvittaessa työparin kanssa. Työtä tehdään pääsääntöisesti klo 7-21 välillä, tarpeen mukaan myös viikonloppuisin. Voit vaikuttaa omaan työskentelyysi ja kehittää asiakastyöskentelyä. Meille on tärkeää, että viihdyt työssäsi, koska se näkyy myös asiakkaillemme.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon korkeakoulututkinto sosionomi AMK.

Arvostamme sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain tuntemusta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, asiakasprosessien hallintaa ja hyviä kirjaamistaitoja sekä oma-aloitteista, positiivista, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä työotetta.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ja tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.tornio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

sosiaalityön johtaja Eija Lampela, p. 040 549 2484, eija.lampela@lapha.fi
Täytä sähköinen hakemus osoitteessa www. tornio.fi/avoimet työpaikat 23.9 klo 14.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo.

Lisätietoja

Tornion kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Sosiaalityö- ja vammaispalvelut

Tornio on onnellisten asukkaiden, uudistuvien palveluiden ja menestyvien yritysten vetovoimainen rajakaupunki. Yhdessä Ruotsin Haaparannan kanssa muodostamme 32 000 asukkaan kansainvälisen kaksoiskaupungin kahden maan rajalla. Torniossa kohtaavat suomalainen ja ruotsalainen kulttuuri, rajakauppa, joki ja meri sekä vilkas liikenteen ja matkailijoiden virta.

Tornion kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1 300 eri alojen ammattilaista. Kaupunki tarjoaa kehittymiskykyisille osaajille mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön sekä turvalliset puitteet viihtyisälle asumiselle. Torniossa voit asua keskustassa tai maaseudun rauhassa, meren rannalla tai valjastamattoman lohijoen äärellä - valitset miten vain, kahden maan palvelut ovat aina ulottuvillasi. Tornion kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Keskikatu 69, 95400 Tornio

Sinulle suositellut työpaikat