test
Perhetyöntekijä, Haukiputaan hyvinvointikeskus - Oulun kaupunki

Oulun kaupungin hyvinvointipalveluissa Haukiputaan hyvinvointikeskuksessa on haettavana

PERHETYÖNTEKIJÄN

vakinainen tehtävä.

Haukiputaan hyvinvointikeskuksen palveluprosessit on suunniteltu asiakaslähtöisesti elämänkaarinäkökulmasta. Lapsiperheiden palveluihin kuuluvat perhe- ja sosiaalipalvelut.

Perhetyöntekijän työ sisältää sosiaalihuoltolain mukaista perhetyötä, lastensuojelulain mukaista tehostettua perhetyötä sekä sosiaalihuoltolain mukaista lapsiperheiden kotipalvelua. Perhetyö on suunnitelmallista ja tavoitteellista perheen arjen tukemista. Perhetyöntekijä ohjaa, tukee ja auttaa perhettä, kun perhe tarvitsee ohjausta lastenhoidossa ja kasvatuksessa, vuorovaikutuksessa sekä perheen ja kodin arjessa. Perhetyöntekijä työskentelee kiinteässä yhteistyössä eri tahojen kuten sosiaalityön, perheneuvolan ja neuvolan kanssa sekä varhaiskasvatuksen, koulun - ja nuorisotoimen kanssa.

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta voi sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, jonka lisäksi vaaditaan kokemusta lastensuojelusta tai muusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa tehtävästä työstä. Tehtävän hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä moniammatillisen työotteen hallintaa laajassa palveluverkostossa, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja myönteistä asennetta kehittämiseen. Eduksi luetaan kokemus perhetyöstä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilla hinkuyskää vastaan.

Kyseessä on tehtävä, jonka osalta työnantaja voi tarvittaessa pyytää nähtäväksi huumausainetestin tulosta henkilövalinnan yhteydessä. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote.

Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/14696/2021. Hakemukset on toimitettava 17.1.20222 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Irja Palosaari, p. 044 703 4462 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Haukiputaan hyvinvointikeskus

Oulu. Vesistöjen hellässä halauksessa syntynyt, jalat tukevasti pohjoisessa mullassa seisova juureva, luonnon ehdoilla kehittyvä kaupunki. Pohjoisuutemme on rennonletkeää vieraanvaraisuutta, rohkeita tekoja ja sinnikkyyttä – menestyksen edellytyksiä. Supervoimamme ovat erilaiset ihmiset ja kaupunginosat sekä Oulun seudun rikas luonto. Meillä on tilaa, aikaa ja mahdollisuuksia kohtaamisille, jotka voivat myllertää koko elämäsi.

Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka – asteen verran parempi, tietenkin.


Osoite: Simppulantie 15, 90830 Haukipudas

Sinulle suositellut työpaikat