test
Perhetyöntekijä / Kotipalvelu etelä - Tampereen kaupunki

Lapsiperheiden kotipalvelu tarjoaa varhaista tukea tamperelaisille perheille. Perhetyöntekijä työskentelee pienten lasten perheiden kotona auttaen kodin- ja lasten hoidossa.

Haemme perhetyöntekijää vuorotteluvapaan sijaisuuteen etelän kotipalveluun ajalle 2.2.2022 - 31.7.2022. Työ voi alkaa myös sopimuksen mukaan.

Kotipalvelun työntekijä auttaa haasteellisissa elämäntilanteissa olevia perheitä. Hän tukee perheiden arjessa selviytymistä, käy pienten lasten perheissä auttamassa lastenhoidossa ja arkisissa kodin askareissa. Perhetyöntekijä tekee myös Ekavauvapalvelukäyntejä. Näillä käynneillä ohjataan ja opastetaan ensimmäistä lastaan odottavia perheitä heidän uudessa elämän tilanteessa. Lapsiperheiden kotipalvelu on ennaltaehkäisevää perheiden arjessa tapahtuvaa tilapäistä apua.

Kelpoisuusvaatimuksena on nimikesuojattu lähihoitaja, suuntautumisena lapset ja nuoret, sosionomi tai muu vastaava sosiaalialan koulutus ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikostaustaote.

Eduksi katsotaan mahdollisuus oman auton käyttöön, kokemus vauvojen hoidosta ja englannin kielen taito.

Suosittelemme vahvasti tartuntatautilain 48§:n edellyttämää tautisuojaa.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi tulevan pitää olla TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Lisätietoja tehtävästä antaa perhetyönohjaaja Mervi Jokinen, puh. 050 542 8496. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 31.1.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa perhetyönohjaaja Mervi Jokinen, puh. 050 542 8496. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Lasten, nuorten ja perheiden palveluryhmä, Perhepalvelut

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat