test

Perhetyöntekijä, lasten psykososiaalinen työ

Hakuaika päättyy  16.2.2023 15:00

Haemme perhekeskuksen sosiaalihuoltolain mukaisiin palveluihin neljää (4) perhetyöntekijää Forssan seudulle eri pituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin. (Forssa, Tammela, Jokioinen, Humppila, Ypäjä)
Soita ja kysy lisää!

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvuutta vaativaan asiakas- ja verkostotyöhön, hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä nostaa vaikeita asioita puheeksi. Valittavalta työntekijältä edellytetään hyviä tiimityötaitoja, alaistaitoja, itsenäistä työotetta, joustavuutta sekä stressinsietokykyä. Saat tueksesi moniammatillisen työyhteisön ja työtovereiden tuen liikkuvassa ja vaihtelevassa perhetyössä.
Aikaisempi työkokemus alalta katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on soveltuva sosiaali- tai terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto. Valittavan henkilön on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) lain mukainen rikosrekisteriote.

Perhesosiaalityön yksikössä työskentelee perheterapeutti, sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia, perhetyöntekijöitä, sekä kotipalvelun työntekijöitä. Perhetyöntekijät tekevät sosiaalihuoltolain mukaista perhetyötä sekä ammatillista tukihenkilötyötä. Työ sisältää iltatyötä arkisin ja satunnaisesti viikonloppuisin. Meillä voit vaikuttaa työaikojesi suunnitteluun. Työn tukena on säännöllinen työnohjaus. Oman auton käyttöä velvoitetaan.

Työpaikkaetuina saat käyttöösi lounas-, työmatka- sekä kulttuuri- ja liikuntaedun. Tarjoamme Sinulle merkityksellisen tehtävän rakentamisvaiheessa olevasta organisaatiosta. Saat ympärillesi innostuneen ja kehittämisorientoituneen työyhteisön. Pääset tekemään työpaikkaa, jonne halutaan tulla ja jäädä.
Pääset tutustumaan lisää OmaHämeeseen osoitteessa www.omahame.fi.

Hakeminen

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Jätäthän hakemuksen pian, sillä edistämme hakua joustavasti ja teemme valintoja jo hakuaikana.
Tehtäväkohtainen kuukausipalkka on on 2562,75 €/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan mahdolliset lisät, kuten työkokemuksesta maksettavat lisät, muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on käytössä. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 1.1.2023 toimintansa aloittanut 6 500 työntekijän yhteisö. Vastaamme 170 000 kantahämäläisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Asukkaille haluamme mahdollistaa maan parhaimmat palvelut ja parhaimman asiakaskokemuksen. Haluamme rakentaa erinomaiset työolot sekä edistää uudenlaista johtamista.

Yhteystiedot: Johtava sosiaalityöntekijä Helena Talvi p. 040 6500522, helena.talvi@omahame.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Kanta-Hämeen hyvinvointialueen palvelukseen siirtyy 1.1.2023 alkaen noin 6 500 sote- ja pelastustoimen työntekijää nykyisistä maakunnan organisaatioista. Oma Häme valmistelee hyvinvointialueen toiminnan käynnistymistä. Tutustu työnantajaan