Perhetyöntekijä - Lohjan kaupunki

Hei sinä, lapsista, nuorista ja perheistä kiinnostunut sosiaalialan ammattilainen.

Liity joukkoomme ja hae perhetyöntekijäksi Lohjalle lasten, nuorten ja perheiden sosiaali- ja erityispalveluiden palveluyksiköön toistaiseksi voimassa olevaan työtehtävään lapsiperheiden sosiaalipalveluihin Ojamon perhetukikeskukseen. Tehtävä alkaa 31.5.2021 tai sopimuksen mukaan.

Perhetyöntekijänä toimit sosiaalihuolto- ja lastensuojelulain mukaisissa asiakkuuksissa. Työskentelysi pohjana on sosiaalityöntekijän laatima palvelutarpeen arviointi tai asiakassuunnitelma. Perhetyöntekijänä työsi tarkoituksena on tukea ja vahvistaa vanhempien, huoltajien ja lapsen hoidosta ja kasvatuksesta vastaavien henkilöiden kasvatuskykyä turvaten lasten ja nuorten tilanne.

Työtä tehdään pääasiassa perheen kotona sekä perheen omissa verkostoissa pääsääntöisesti klo 8-21 välillä, tarpeen mukaan myös viikonloppuisin. Työ on suunnitelmallista ja tavoitteellista. Meillä pääset vaikuttamaan myös oman työsi suunnitteluun. Perhetyöntekijänä työhösi voi sisältyä myös ammatillisen tukihenkilön tehtäviä asiakastarpeen mukaisesti.

Arvostamme asiakaslähtöistä, ratkaisukeskeistä työotetta, kehittämismyönteisyyttä, hyviä organisointi- ja dokumentointitaitoja sekä joustavaa työotetta.

Ajokortti on välttämätön perhetyöntekijän tehtävässä ja katsomme eduksi mahdollisuuden oman auton käyttöön.

Aiempi kokemus perhesosiaalityöstä ja lastensuojeluun liittyvästä työstä on tehtävän menestyksellisen hoidon edellytys.

Työsi tueksi tarjoamme moniammatillisen tukipalveluiden tiimin, jossa on perheterapeutti, psykiatrinen sairaanhoitaja, useampi perhetyöntekijä sekä ammatillisia tukihenkilöitä. Tarjoamme säännöllisen työnohjauksen, erityisasiantuntijoiden konsultaatiomahdollisuuden, esimiesten tuen sekä toimivan työterveyshuollon.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto sosionomi tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto sairaanhoitaja tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto. Hakijalta edellytetään Valviran rekisteröitymistodistusta.

Palkka on 2599,00 €/kk, KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan. Lisäksi on esitettävä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Haastattelut pidetään viikolla 21-22.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Ojamon perhetukikeskuksen päällikkö Ulla Hellström puh. 044 374 3227, ulla.hellstrom@lohja.fi

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 24.5.2021 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-158-21. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Lohjan kaupunki, Ojamon perhetukikeskus
Osoite: Ojamonharjuntie 64 B, 08200 Lohja
Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat