test
Perhetyöntekijä - Lohjan kaupunki

Hei sinä, lapsista, nuorista ja perheistä kiinnostunut sosiaali- tai terveysalan ammattilainen.

Liity joukkoomme ja tule Lohjalle perhetyöntekijäksi vakituiseen työsuhteeseen Ojamon perhetukikeskukseen.

Ojamon perhetukikeskuksessa tukipalveluiden ohessa toimii myös Lohjan omat lasten ja nuorten vastaanotto/arviointi-osastot.

Perhetyöntekijänä toimit sosiaalihuolto- ja lastensuojelulain mukaisissa asiakkuuksissa, toteuttaen suunnitelmallista työskentelyä yhdessä perheen, perheen verkoston ja lasten asioista vastaavan sosiaalityöntekijän kanssa.

Sinulta edellytetään erinomaisia vuorovaikutustaitoja, kykyä pari - ja tiimityöskentelyyn sekä viranomaisyhteistyöhön. Ajokortti on välttämätön perhetyöntekijän tehtävässä ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Aiempi kokemus perhesosiaalityöstä ja lastensuojeluun liittyvästä työstä on tehtävän menestyksellisen hoidon edellytys. Arvostamme asiakaslähtöistä, ratkaisukeskeistä työotetta, kehittämismyönteisyyttä sekä hyviä organisointi- ja dokumentointitaitoja.

Työsi tueksi tarjoamme moniammatillisen tukipalveluiden tiimin, jossa psykiatrinen sairaanhoitaja, useampi perhetyöntekijä ja ammatillinen tukihenkilö. Tarjoamme säännöllisen työnohjauksen, erityisasiantuntijoiden konsultaatiomahdollisuuden, esihenkilöiden tuen sekä toimivan työterveyshuollon.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto sosionomi tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto sairaanhoitaja tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto. Hakijalta edellytetään Valviran rekisteröitymistodistusta.

Palkka on 2599,00 €/kk, SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan. Lisäksi on esitettävä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Haastattelut pidetään viikoilla 4 ja 5.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Ojamon perhetukikeskuksen päällikkö Ulla Hellström puh. 044 374 3227, ulla.hellstrom@lohja.fi
Parhaiten tavoitettavissa ti 4.1.22 klo 12-14, ke 5.1.22 klo 13-16, 10.-14.1. klo 13-15 ja 18.-21.1.22 klo 10-16.

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 25.1.2022 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-428-21. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Lohjan kaupunki, Ojamon perhetukikeskus
Osoite: Ojamonharjuntie 64 B, 08200 Lohja
Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka Lohjan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat