Skip to main content
test
Perhetyöntekijä - Lohjan kaupunki

Hei sinä, lapsista, nuorista ja perheistä kiinnostunut sosiaali- tai terveysalan ammattilainen.

Liity joukkoomme ja tule Lohjalle perhetyöntekijäksi Ojamon perhetukikeskukseen. Haemme kahta työntekijää, toinen työsuhde on vakituinen ja toinen määräaikainen 31.5.2023 saakka.

Molemmat tehtävät siirtyvät 1.1.2023 liikkeenluovutuksen periaattein Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle.

Perhetyöntekijänä toimit lastensuojelun ja sosiaalihuoltolain mukaisessa perhetyössä. Perhetyö on tavoitteellista ja suunnitelmallista perheen kotona ja arkiympäristössä tehtävää muutostyötä, jonka avulla tuet asiakasperheiden ja lasten hyvinvointia. Keskeistä perhetyössä on voimavarakeskeinen työskentely, verkostoyhteistyö ja yksilöllisten tarpeiden huomioiminen.

Sinulta edellytetään kokemusta työskentelystä lapsiperheiden kanssa, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä pari - ja tiimityöskentelyyn sekä viranomaisyhteistyöhön.

Ajokortti on välttämätön perhetyöntekijän tehtävässä ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Perhetyötä toteutetaan pääsääntöisesti arkipäivisin klo 8-20 välillä.

Arvostamme asiakaslähtöistä, oma-aloitteelista ja ratkaisukeskeistä työotetta, kehittämismyönteisyyttä sekä hyviä organisointi- ja dokumentointitaitoja.
Aiempi kokemus perheiden kotona tehtävästä työstä sekä lastensuojelutyöhön liittyvästä työstä on toivottavaa.

Työsi tueksi tarjoamme moniammatillisen tukipalveluiden tiimin, jossa on kaksi perheterapeuttia, psykiatrinen sairaanhoitaja, useampi perhetyöntekijä ja ammatillinen tukihenkilö sekä perhetyön ja tapaamispaikkatoiminnan yhdyshenkilöt. Tarjoamme säännöllisen työnohjauksen, erityisasiantuntijoiden konsultaatiomahdollisuuden, esihenkilöiden tuen sekä toimivan työterveyshuollon.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto sosionomi tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto sairaanhoitaja tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto. Hakijalta edellytetään Valviran rekisteröitymistodistusta.

Palkka on 2664,23 €/kk, SOTE-sopimuksen mukaan. Vakituisessa tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa ja määräaikaisessa koeaika on puolet työsuhteen kestosta. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan. Lisäksi on esitettävä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Työntekijöiltä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Haastattelut pidetään viikolla 50.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Ojamon perhetukikeskuksen päällikkö Ulla Hellström puh. 044 374 3227, ulla.hellstrom@lohja.fi

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 8.12.2022 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-481-22. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Lohjan kaupunki, Ojamon perhetukikeskus
Osoite: Ojamonharjuntie 64 B, 08200 Lohja
Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka Lohjan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat