test

Perhetyöntekijä, Ojamon perhetukikeskus

Hakuaika päättyy  7.2.2023 15:45

Hei sinä lapsista, nuorista ja perheistä kiinnostunut sosiaali- tai terveysalan ammattilainen.

Liity joukkoomme ja tule Lohjalle Ojamon perhetukikeskukseen perhetyöntekijän toistaiseksi voimassa olevaan työtehtävään. Ojamon perhetukikeskuksessa tukipalveluiden ohessa toimii myös Länsi-Uudenmaan kaksi lasten ja nuorten vastaanotto/arviointi-osastoa, tapaamispaikkatoiminta sekä nuoren itsenäistymisasunto.

Perhetyöntekijänä toimit sosiaalihuolto- ja lastensuojelulain mukaisissa asiakkuuksissa, toteuttaen suunnitelmallista työskentelyä yhdessä perheen, perheen verkoston ja lasten asioista vastaavan sosiaalityöntekijän kanssa.

Ajokortti on välttämätön perhetyöntekijän tehtävässä ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Työsi tueksi tarjoamme moniammatillisen tukipalveluiden tiimin, jossa on kaksi perheterapeuttia, psykiatrinen sairaanhoitaja, useampi perhetyöntekijä ja ammatillinen tukihenkilö sekä tukiperhetyön ja tapaamispaikkatoiminnan yhdyshenkilöt. Tarjoamme säännöllisen työnohjauksen, erityisasiantuntijoiden konsultaatiomahdollisuuden, esihenkilöiden tuen sekä toimivan työterveyshuollon.

Työpaikan nimi ja osoite: Ojamon perhetukikeskus, Ojamonharjuntie 64B, 08200 LOHJA
Työaika: Keskimääräinen yleistyöaika, 114.75 h/ 3vko
Tehtävä on vakinainen.

Tehtävän edellyttämä koulutus:
Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto sosionomi tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto sairaanhoitaja tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään:
Kokemusta työskentelystä lapsiperheiden kanssa, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä pari - ja tiimityöskentelyyn sekä viranomaisyhteistyöhön.

Arvostamme:
Asiakaslähtöistä, oma-aloitteelista ja ratkaisukeskeistä työotetta, kehittämismyönteisyyttä sekä hyviä organisointi- ja dokumentointitaitoja. Aiempi kokemus perhiden kotona tehtävästä työstä sekä lastensuojelutyöhön liittyvästä työstä on toivottavaa.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa ja teemme töitä hybridimallissa.

Ulla Hellström, Ojamon perhetukikeskuksen päällikkö. ulla.hellstrom@luvn.fi, p. 044 374 3227

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut, pelastustoimen palvelut sekä opiskeluhuollon psykologi- ja kuraattoripalvelut 1.1.2023 alkaen Espoon, Hangon, Inkoon, Karkkilan, Kauniaisten, Kirkkonummen, Lohjan, Raaseporin, Siuntion ja Vihdin asukkaille. Tutustu työnantajaan