Perhetyöntekijä / Orivesi - Tampereen kaupunki

Haemme perhetyöntekijää sijaisuuteen Tampereen kaupungin itäisen alueen tehostettuun perhetyöhön ajalle 1.9.-31.12.2020 Oriveden toimipisteeseen.

Tehostettu perhetyö on noin 70 työntekijän moniammatillinen yksikkö, joka toimii kolmeen alueelliseen työryhmään jaettuna yhteistyössä lastensuojelun sosiaaliasemien kanssa. Tehostettu perhetyö on suunnitelmallista lastensuojelun asiakkaille avohuollon tukitoimena tarjottavaa kotiin tehtävää perhetyötä, joka perustuu sosiaalityöntekijän tekemään päätökseen. Työtä tehdään pääsääntöisesti työparin kanssa.

Työ edellyttää liikkumista ja työskentelyä asiakkaan toimintaympäristössä esim. kotona ja koulussa. Etsimme joustavaa hyvällä asenteella varustettua tiimin jäsentä, jolla on hyvät ihmissuhde-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Työssä korostuu kyky sopeutua nopeasti vaihtuviin tilanteisiin ja taito käsitellä työn aiheuttamaa tunnekuormaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi opistotasoinen tutkinto.

Eduksi katsotaan Oriveden alueen tuntemus ja kokemus lastensuojelusta, muista lasten, nuorten ja perheiden palveluista, kotiin tehtävästä työstä ja/tai mielenterveys-/päihdetyöstä sekä ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.

Lisätietoja tehtävistä antaa 3.-14.8.2020 perhetyönohjaaja Päivi Hellsten (länsi), puh. 050 462 1797 ja 17.8.2020 alkaen perhetyönohjaaja Kaisa Filen (itä), puh. 050 596 7536, sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hakuaika päättyy 14.8.2020.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan Rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

3.-14.8.2020 perhetyönohjaaja Päivi Hellsten (länsi), puh. 050 462 1797 ja 17.8.2020 alkaen perhetyönohjaaja Kaisa Filen (itä), puh. 050 596 7536, sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Tampereen kaupungin itäisen alueen tehostettu perhetyö, Oriveden toimipise
Osoite: Orivesi

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!