Haemme lastensuojelun perhetyöhön Tuusulaan

perhetyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen

alkaen 25.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

Hakuaika päättyy 21.1.2021 klo 14.00.

Lastensuojelua tehdään Tuusulassa vahvasti ammatillisella, mutta iloisella otteella. Pääsääntöisesti työtä tehdään parityönä, arkipäivisin klo 07 -19 välillä ja työn tukena ovat viikoittaiset tiimikokoukset ja säännölliset ryhmätyönohjaukset.

Lastensuojelun perhetyön tiimi on mukana Keusoten yhteisöohjautuvuuden ja valmentavan johtajuuden hankkeessa, jolla lisätään työn mielekkyyttä ja tiimin hyvinvointia.

Perhetyöntekijältä edellytämme vankan ammatillisen osaamisen lisäksi erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja kykyä tulla toimeen erilaisissa tilanteissa olevien vanhempien, lasten ja nuorten kanssa. Työ edellyttää lisäksi kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja yhteistyötä asiakkaan verkoston kanssa. Työssä toimiminen vaatii lastensuojelulain tuntemusta ja katsomme eduksi lastensuojelun työkokemuksen. Hygieniapassi tulee olla suoritettuna.

Kelpoisuusehtona edellytämme sosionomi AMK - tutkintoa tai aiempaa vastaavaa opistotason tutkintoa. Eduksi katsomme mahdolliset lisäkoulutukset (esim. Nepsy-valmentaja).

Lisätiedot & yhteydenotot:

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta.
  • Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.
  • 11.1 muokattu hakukuulutukseen haetteva lukumäärä
Tutustu työnantajaan

perhetukikeskuksen esimies Tuija Ruuskanen, puh. 050 4970 478, tuija.ruuskanen@keusote.fi

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.