Perhetyöntekijän sijaisuus - Someron kaupunki

Someron kaupungin perusturvatoimessa on haettavana perhetyöntekijän toimen sijaisuus ajalle 17.5.2021-21.11.2021. Perhetyöntekijän tehtävä on osa perhepalveluiden ja lastensuojelun moniammatillista tiimiä, ja työtä tehdään pääsääntöisesti asiakasperheiden luona. Työ edellyttää itsenäistä ja ratkaisukeskeistä työotetta, sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.
Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 8 §:n (272/2005) mukainen pätevyys, soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä kokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä. Palkkaus KVTESn mukaan. Työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista toimittaa laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Toimessa noudatetaan 2 kk koeaikaa.
Edellytämme hakijalta tartuntatautilain § 48 mukaista rokotussuojaa. Valitun on ennen valintapäätöksen
vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset on jätettävä viimeistään 16.4.2021 klo 15.00 mennessä Kuntarekry-palveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi tai toimitettava Someron Sosiaalitoimistoon, os. PL 5, 31401 SOMERO

Tutustu työnantajaan

Johtava sosiaalityöntekijä Maija Mero puh. 0447791220 tai maija.mero@somero.fi
Perhetyöntekijä Tiina Hämäläinen puh. 044 7791222 tai tiina.hamalainen@somero.fi

Someron kaupunki, Perusturva
Osoite: Jänistie 1, 31400 Somero

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yrittelijäisyydestään. www.somero.fi Somero on savuton kunta

Someron kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat