Personaldirektör - Lohjan kaupunki

Lojo är en insjöstad i västra Nyland intill metropolområdet cirka en halvtimme från huvudstadsregionen. En trivsam boendemiljö, mångsidig kultur, högklassig kompetens och ett konkurrenskraftigt näringsliv skapar förutsättningar för invånarnas och de anställdas välbefinnande. I år kan du ta en titt på de fantastiska boendemiljöerna i Lojo genom att besöka bostadsmässan i sommar.

Cirka 3000 experter på olika områden arbetar inom Lojo stad. Framgång i personalfrågor är en avgörande faktor för hur staden lyckas i sin serviceproduktion. För detta behöver vi nu en ny nyckelspelare.

Vi söker en personaldirektör till en ordinarie tjänst i stadens koncernförvaltning för att leda en personalenhet med 13 medarbetare.

Du sparrar och stöder cheferna, koordinerar och ansvarar för den strategiska personalledningen. Du ansvarar också för arbetsgivarverksamheten, anställningsfrågorna, arbetshälsan, arbetarskyddet, organiseringen av samarbete, rekryteringen, personalutvecklingen och sysselsättningsfrågorna. Du har en viktig roll i att utveckla olika HR-processer samt arbetsgivarimagen. Du är medlem i stadens ledningsgrupp.

Vi erbjuder dig ett utmanande och ansvarsfullt arbete i en innovativ, flexibel arbetsmiljö med god anda. Till dina uppgifter hör chefsuppgifterna inom personalförvaltningen.

Vi förväntar oss av dig
- en lämplig högre högskoleexamen. En juridisk examen är meriterande.
- arbetserfarenhet inom personalförvaltning och dokumenterad kompetens i krävande expertuppgifter
- gedigen praktisk erfarenhet av anställningsfrågor och arbetslagstiftning
- ledarskapserfarenhet och förmåga att styra utvecklingen av processer
- god förhandlings- och interaktionsförmåga och förmåga att uppträda
- en engagerad och utvecklingsvänlig attityd
- goda muntliga och skriftliga kunskaper i finska och tillräckliga kunskaper i svenska , övriga språkkunskaper är meriterande

Behörighetsvillkoret är en lämplig högre högskoleexamen.

Lönen bestäms enligt AKTA. I befattningen iakttas en prövotid på sex (6) månader. Den valda ska lämna in ett intyg över sitt hälsotillstånd från Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:s enhet i Lojo.

Intervjuerna hålls veckorna 17 och 18.

Ansökningstiden fortsätts tills 23.4.2021.

Mer information om tjänsten ges av:
Stadsdirektör Mika Sivula tfn 044 369 4321, mika.sivula@lohja.fi

Lojo stad är en rökfri arbetsplats

Mer om arbetsgivaren

Vi ber att sökande i fösta hand lämnar in en elektronisk ansökan på adressen www.kuntarekry.fi inom utsatt tid. Du kan också lämna in en skriftlig ansökan senast 23.4.2021 kl. 15.00 till adressen: Lojo stad/Lojo rekrytering, PB 71, 08101 Lojo. Märk kuvertet LOH-09-24-21. Skriftliga ansökningar återsänds inte.

Lojo stad
Adress: Karstuvägen 4, 08100 Lohja

Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat