Personalsekreterare - Loviisan kaupunki

Personalsekreterare - Loviisan kaupunki

Vi söker en personalsekreterare till ordinarie uppgift i vårt HR-team. Som personalsekreterare sköter du som del av teamet uppgifter inom personalförvaltningen, särskilt handledning och rådgivning av förmännen i tjänsteförhållande- och lönefrågor och i användningen av personalförvaltningsprogrammet. Uppgiften innehåller även rapportering och statistikföring. Arbetet erbjuder en möjlighet att arbeta intensivt i ett litet HR-team och utveckla verksamhet.

Av personalsekreteraren kräver vi lämplig lägre högskoleexamen eller yrkesinriktad grundexamen eller motsvarande tidigare examen. Vi förutsätter goda muntliga och skriftliga kunskaper i de båda inhemska språken. Vi räknar erfarenhet av uppgifter inom personalförvaltningen som merit. För att framgångsrikt sköta uppgiften krävs av sökanden goda IT-kunskaper, systematiskt arbetssätt, precision, positiv inställning till service och utveckling, förmåga att arbeta självständigt och god samarbetsförmåga.

Arbetsförhållandet börjar 2.9.2019. I arbetsförhållandet tillämpas en prövotid på fyra månader.

Lönesättningen bestäms enligt lönepunkten 01TOI060 i AKTA och den uppgiftsrelaterade lönen är 2 266,14 euro i månaden.

Ansökningar riktade till stadskanslicentralen ska inlämnas senast 3.6.2019 klockan 12 i första hand via Kuntarekry (www.kuntarekry.fi) eller till adressen Lovisa stad, stadskanslicentralen, PB 77, 07901 Lovisa eller per e-post till adressen kaupunki@loviisa.fi.

Lisätietoja

http://www.lovisa.fi

Personalchef Thomas Grönholm, tfn 0440 555 210, thomas.gronholm@loviisa
Direktören för stadskanslicentralen Kristina Lönnfors, tfn 0440 555 216

Lovisa stad
Osoite: Mannerheimgatan 4, 07900 Loviisa

Kom och jobba i Finlands bästa småstad!
Lovisa bor 15 000 aktiva och deltagande invånare. I Lovisa hittar du en havsnära boendeidyll, livskraftiga byar och en fridfull natur. Stadens cirka 1 000 anställda erbjuder människonära och företagsvänlig service på två språk.
Lovisa stad är en rökfri arbetsplats.

Tutustu työnantajaan