Skip to main content
test
Perus-/lähihoitaja, infektio- ja ihotautienosasto - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Olisitko sinä seuraava kollegamme? Onko sinua aina kiinnostanut oppia lisää erilaisista eksoottisistakin infektioista ja osallistua infektion syyn selvittelyn salapoliisityöhön moniammatillisessa yhteistyössä? Haluatko oppia erikoissairaanhoitotasoista ihon ja haavojen hoitoa ja olla kohentamassa ihopotilaan jaksamista? Tule meille lähihoitajaksi/perushoitajaksi!

Infektio- ja ihotautien yhdysosastolla työnkuva vaihtelee akuutista pitkäjänteisempään työhön, joten löydät varmasti oman paikkasi joukostamme. Kahden erikoisalueemme luonteelle on tyypillistä, että potilaamme yleensä kuntoutuvat ja paranevat. Saat siis usein nähdä työsi tuloksen, mikä on palkitsevaa. Infektio-osastolla hoidamme vakavia infektioita, kuten sepsistä, aivokalvontulehdusta, iho-ja pehmytosainfektioita ja erilaisia virusinfektiota sairastavia potilaita. Myös trooppisia tauteja ja hiv:tä sairastavat potilaat kuuluvat meille. Ihopotilaillamme tyypillisiä ovat vaikeat haavat ja erikoissairaanhoitoa edellyttävät ihosairaudet.

Infektio- ja ihotautien osasto sijaitsee hyvissä tiloissa T-sairaalassa Turussa. Osastolla on yhteensä 23 sairaansijaa. Hoitohenkilöstö toimii yhdessä molemmilla erikoisosaamisalueilla. Työtä teemme ympäri vuorokauden erilaisissa kokoonpanoissa kolmessa vuorossa. Missään vuorossa et työskentele yksin, vaan tukenasi on aina työkavereita. Työvuorot suunnitellaan yhteisöllisesti ja työvuorotoiveet pyritään mahdollistamaan. Pääset siis vaikuttamaan itse työviikkojesi kulkuun. Työvuorot suunnitellaan pääsääntöisesti ergonomisen työvuorosuunnittelun mukaisesti. Meillä on täällä hyvä työporukka odottamassa uusia kollegoita.

Osastollamme vallitsee kehittämismyönteinen ilmapiiri. Pyrimme pysymään ajan hermolla ja uudistamaan toimintaamme jatkuvasti käytössä olevan tiedon pohjalta potilaidemme parhaaksi. Toivomme sinultakin avointa mieltä ja ideointia hoitotyön jatkuvaan kehittämiseen.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen 564/94 mukainen
pätevyys ja soveltuvuus haettavana olevaan tehtävään.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan. Lisäksi työntekijällä tulee olla joko rokotuksen tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja covid-19-tautia vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Jenni Palmen tai apulaisosastonhoitaja Sari Rautio p. 02 313 2014.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 5 Medisiininen, TO5F Infektiotaudit

Meille tärkeää on myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Jatkossa toimimme osana 21 000 työntekijän hyvinvointialuetta. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä - parannamme joka päivä!

*

Medkänsla, vetenskap, samarbete och en vilja att utvecklas är viktiga för oss. Vi erbjuder sporrande arbete för proffs inom hälsovården och också bl.a. för dem som är kunniga i underhåll, fastighetsteknik och förvaltning. Vi är över 8 000 anställda på Åucs och står för nästan 250 olika yrkesbeteckningar. Tack vare aktiv fortbildning och stimulerande arbete på ett universitetssjukhus hålls vi i bräschen för utvecklingen. Gott flow tillsammans - bättre varje dag!


Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat