Skip to main content
test
Perus-/lähihoitaja, Salon hengitystukiyksikkö - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Pidätkö itsenäisestä työstä, mutta haluat kuitenkin olla osa tiimiä? Sykkiikö sydämesi potilaan kokonaisvaltaiselle hoidolle ja hyvinvoinnille? Oletko kiinnostunut uuden oppimisesta? Jos vastasit näihin kyllä, niin tule Salon hengityshalvauspotilaiden hoitotiimiimme vakituiseksi lähihoitajaksi!

Hengityshalvauspotilaamme ovat pääsääntöisesti trakeostomoituja, kotiventilaattorin kanssa kotona tai kodinomaisissa tiloissa asuvia ihmisiä. Potilaan hoitotyö tapahtuu hoitotiimin jäsenenä potilaan kotona. Hengityshalvauspotilaan hoitotyö sisältää potilaan perushoidon, akuuttitilanteiden hallinnan perusteellisen perehdytyksen jälkeen sekä laitteiden ja hoitovälineiden päivittäishuollon. Lisäksi potilaat tarvitsevat tukea, ohjausta ja lähellä oloa turvallisuuden tunteen saamiseksi. Kysymyksessä on kuitenkin elämää ylläpitävä hengityslaitehoito.

Työhön kuuluu huolehtiminen monipuolisesti potilaiden tarpeista heidän toiveitaan kuunnellen ja kunnioittaen. Olemme läsnä juuri heitä varten. Siksi toivommekin myös sinun arvostavan hyvää, yksilöllistä hoitotyötä.

Uudet työntekijät saavat noin 7 päivän palkallisen perehdytyksen työtehtävän sisällöstä kokeneen hoitajan toimesta. Hengitystukiyksikkö järjestää säännöllistä koulutusta kaikille työntekijöilleen.

Työ on vaativaa, mutta antoisaa ja palkitsevaa. Lisäksi saat erityisosaamista ja kokemusta trakeostomoidun potilaan hoitotyöstä.

Mikäli siis olet vastuuntuntoinen, valmis oppimaan uutta ja kykenet itsenäiseen työhön - jätä hakemuksesi meille!

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen 564/94 mukainen pätevyys ja soveltuvuus haettavana olevaan tehtävään. Haussa huomioidaan myös alan opiskelijat.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan. Lisäksi työntekijällä tulee olla joko rokotuksen tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja covid-19-tautia vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Kristiina Ylitalo-Liukkonen, p. 02 313 2009 ja apulaisosastonhoitaja Tuula Sirkiä, p. 02 313 6304.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue TP2 Totek

Meille tärkeää on myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Jatkossa toimimme osana 21 000 työntekijän hyvinvointialuetta. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä.

Meillä on hyvä syke päällä - parannamme joka päivä!

*

Medkänsla, vetenskap, samarbete och en vilja att utvecklas är viktiga för oss. Vi erbjuder sporrande arbete för proffs inom hälsovården och också bl.a. för dem som är kunniga i underhåll, fastighetsteknik och förvaltning. Vi är över 8 000 anställda på Åucs och står för nästan 250 olika yrkesbeteckningar. Tack vare aktiv fortbildning och stimulerande arbete på ett universitetssjukhus hålls vi i bräschen för utvecklingen. Gott flow tillsammans - bättre varje dag!


Osoite: Salo, 24100 Salo
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat