test
Perushoitaja - Tervolan kunta

Tervolan kunta julistaa haettavaksi 2.12.2021 klo 14:00 mennessä

VARAHENKILÖSTÖÖN PERUSHOITAJAN TOIMEN

Varahenkilöiden sijoituspaikkoina voivat olla kaikki sosiaali- ja terveystoimen toimipaikat.

Perushoitajalta edellytetään lähihoitajan pätevyyttä. Edellytämme koulutuksessa vanhustyön, sairaanhoidon ja huolenpidon tai kuntoutuksen tukemisen suuntautumisvaihtoehtoa. Koulutuskelpoisuus on oltava todennettavissa JulkiTerhikistä. Edellytämme työkokemusta vanhustenhuollosta. Lääkehoidon osaaminen on oltava todennettavissa. Työ on kolmivuorotyötä. Työtehtävässä noudatamme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Tervolan kunta on savuton työpaikka.

Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Valituksi tulleen on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä, varaukseton lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimen täytössä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Toimi voidaan täyttää jo hakuprosessin aikana, mikäli sopiva hakija löytyy.

Hakemukset jätetään ensisijaisesti sähköisenä osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Mahdolliset postitse toimitettavat hakemukset, joihin tulee liittää ansioluettelo ja jäljennökset opinto- ja työtodistuksista, osoitetaan osoitteeseen Tervolan kunta, sosiaali- ja terveysosasto, Keskustie 81, 95300 TERVOLA. Kirjekuoreen merkintä PERUSHOITAJAN TOIMI. Hakemuksia ei palauteta.

Tervolassa 4.11.2021

Lisätietoja

http://www.tervola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vs. vanhustenhuollon johtaja Kaija Rautio, puh. 040 755 6107,
sähköposti: kaija.rautio@tervola.fi.

Lisätietoja

Tervolan kunta, sosiaali- ja terveysosasto

Etelä-Lapissa tulijat ja olijat halaa tervetulleeksi pieni Tervolan kunta. Se on välittämisen, ennakkoluulottoman ongelmanratkaisun ja silmäkulman pilkkeen eli ämpäripäisyyden koti. Tervolassa on luotu ja ylläpidetty poikkeuksellisen hyvät kuntapalvelut, yritysympäristöt ja vaalittu yhteisöllistä elämäntapaa. Nelostietä hurauttaa Tervolan rauhasta ja luonnon kauneudesta alueen lähikaupunkeihin hetkessä.


Osoite: Keskustie 78, 95300 Tervola
Tervolan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat