Skip to main content
test
Peruskoulun erityisopettaja - Kouvolan kaupunki

Kouvolan kaupungin perusopetuksessa on haettavana:

Peruskoulun erityisopettajan virka (10869) toistaiseksi alkaen 1.8.2022. Kyseessä on konsultoivan erityisopettajan virka, joka sisältää noin yhden päivän viikossa laaja-alaisen erityisopettajan työtä nimetyllä koululla sekä konsultoivan erityisopettajan työtä koko kaupungin alueella. Konsultoiva erityisopettaja toimii erityisen tuen koordinaattorin työparina jalkautuen kentälle haastavimmissa oppilasasioissa koulujen oman henkilökunnan tueksi. Työtehtävä sisältää myös erityisen tuen prosessien kehittämiseen ja oppilasasioiden valmisteluun liittyviä tehtäviä. Konsultoivan erityisopettajan työtehtäviä voidaan räätälöidä tehtävään valittavan henkilön omien vahvuuksien ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Konsultoivan erityisopettajan työpiste sijaitsee kaupungintalolla. Virkaa aiemmin hakeneet otetaan huomioon.

Konsultoivan erityisopettajan työssä vaaditaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä oman työn aikatauluttamiseen. Hyvät vuorovaikutustaidot, ratkaisukeskeisyys, joustavuus tilanteiden muuttuessa sekä oppilaslähtöinen ajattelu ovat konsultoivan erityisopettajan työssä tärkeitä ominaisuuksia, joita toivomme virkaan valittavalta henkilöltä. Virkaan valitulle tarjoamme mahdollisuuden päästä hyödyntämään ja kehittämään omaa osaamistaan näköalapaikalle koko Kouvolan kaupungin erityisen tuen kentälle.

Viran ensimmäinen sijoituspaikka: Eskolanmäen koulu

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen mukaisesti.

Virkaa täytettäessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tutkinto- ja työtodistukset pyydetään esittämään mahdollisen työhaastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun on esitettävä annetussa määräajassa nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/02) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilasta.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kasvun tuen päällikkö Johanna Lindstedt p. 020615 7173, johanna.lindstedt(at)kouvola.fi, Erityisen tuen koordinaattori Hanna Peltonen p. 020 615 8426
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.

Lisätietoja

Sivistys, Kasvatus ja opetus, Eskolanmäen koulu

Kouvola on asukkaitaan palveleva aktiivinen luonto- ja urheilukaupunki. Arki sujuu ja asuminen on edullista n. 81 000 asukkaan kaupungissa. Elämä on laadukasta hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Liikkuminen on helppoa ja liikenneyhteydet muualle Suomeen ovat hyvät.

Tervetuloa joukkoon! Viihdyt varmasti.

Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Torikatu 10, 45100 Kouvola
Kouvolan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat