Peruskoulun ja lukion opinto-ohjaajan virka - Posion kunta

Haemme peruskoulun ja lukion yhteistä opinto-ohjaajaa 60 % työajalla 2.11.2020-30.6.2021. Tehtävä sisältää laaja-alaisesti ohjauksen ja tuen tehtäviä. Työssään opinto-ohjaaja ohjaa yksittäistä oppilasta/opiskelijaa ja ryhmiä edistääkseen opintojen etenemistä ja uravalintoja. Sisäinen ja ulkoinen verkostoyhteistyö on olennainen osa tehtävää. Lisäksi on mahdollisuus tehdä opettajan sijaisuuksia.

Odotamme hakijalta aktiivista ja sitoutuvaa työotetta sekä kiinnostusta kehittää koulujemme toimintakulttuuria. Eduksi katsomme perus- ja lukiokoulutuksen tuntemuksen sekä mahdollisen kokemuksen opinto-ohjauksesta ja moniammatillisesta yhteistyöstä.

Odotamme sinulta sekä opinto-ohjaajan että pedagogista pätevyyttä. Kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset on esitettävä mahdollisen haastattelun yhteydessä. Palkkaus OVTES:n mukaan.

Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista, toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Virassa noudatetaan 4 kk koeaikaa. Posion kunta on savuton työyhteisö.

Hakemukset tulee ensisijaisesti toimittaa osoitteeseen www.kuntarekry.fi (316889). Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset skannattuna. Paperihakemukset toimitetaan osoitteeseen Posion kunta, Hyvinvointipalvelut, Sairaalantie 2 B, 97900 POSIO.

Työt alkavat 2.11.2020, tai sopimuksen mukaan. Viran menestykselliseen hoitamiseen soveltuvien hakijoiden puuttuessa pidätämme oikeuden olla täyttämättä virkaa tällä haulla.


Hakuaika päättyy 28.10.2020 klo 15.00.

Lisätietoja

http://www.posio.fi
https://peda.net/posio

Tutustu työnantajaan

Posion peruskoulun ja lukion vs. rehtori Salla-Maarit Toivanen: 040 8012 412, salla-maarit.toivanen(at)posio.fi
Hyvinvointipalveluiden palvelujohtaja Marjo Paloniemi: 040 8012 370, marjo.paloniemi(at)posio.fi

Posion kunta, Hyvinvointipalvelut, Sivistyspalvelut, Esi-, perus- ja lukiokoulutus
Osoite: Koulutie 2, 97900 Posio

Kuule Posion, Lapin Taikamaan kutsu: Rohkene rääpäistä Riisillä. Uskaltaudu uimaan Lapin Rivieralla. Koe suuri seikkailu Korouomassa. Ihastu keramiikan kauneuteen. Tule Posiolle Lapin maakunnan eteläosassa sijaitsevaan luonnonkauniiseen n. 3200 asukkaan kuntaan ja vilkkaaseen mökkipitäjään, joka tarjoaa niin asukkailleen kuin vierailijoille hyvät peruspalvelut ja erinomaiset luontoliikuntamahdollisuudet. Kunnan palveluksessa on noin 170 vakinaista viran- ja toimenhaltijaa, joiden hyvinvoinnista huolehtiminen on kunnalle erittäin tärkeää. Olemme lähellä kaikkea, kunnan taajamasta Rovaniemelle on 135 km, Ouluun 225 km ja Kuusamoon, jossa sijaitsee lähin lentokenttä, on 60 km.

Posion kunta - Savuton työpaikka