Skip to main content
test
Peruskoulun käsityön (kovat materiaalit) päätoiminen tuntiopettaja, Pohjois-Tapiolan koulu - Espoon kaupunki

Pohjois-Tapiolan koulu aloittaa elokuussa uusissa tiloissa yhtenäiskouluna. Oppilaita on noin 850 ja henkilökuntaa reilu 100. Koulussa on ilmaisutaitopainotusta, vaativan erityisen tuen opetusta ja myönteinen oppimisilmapiiri. Oppitunteja on yläkoulun puolella 17 ja alakoulun puolella 7.

Tule ammatilliseen joukkoomme kehittämään uutta koulua!

Koulun nimi ja osoite: Pohjois-Tapiolan koulu, Sepontie 4
Työaika: OVTES:in mukainen
Tehtävä on määräaikainen.
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Palvelussuhde alkaa elokuussa 2022.

Kelpoisuusvaatimus: Peruskoulun käsityön lehtorin kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Asetuksen 9 §:n mukaisesti perusopetusta antavalla opettajalla tulee olla koulun opetuskielessä erinomainen suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään yhteistyötaitoa ja opetettavan aineen hallintaa.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kokemusta yläkouluikäisten ja erityisen tuen oppilaiden opettamisesta, oppilaiden kohtaamisen taitoa ja tvt-taitoja.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/kasvatus-ja-opetus/perusopetus/peruskoulut/pohjois-tapiolan-koulu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa vs. rehtori Johanna Kontro, johanna.kontro@espoo.fi, 050 5521 571, 13. - 17.6. Haastattelut 30.6. - 1.7. ja elokuun ensimmäisellä viikolla.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen perusopetus, Perusopetus, Pohjois-Tapiolan koulu

Suomenkielinen perusopetus järjestää lapsille ja nuorille oppilaslähtöistä, korkeatasoista ja alueellisesti yhdenvertaista perusopetusta. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo sekä lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen. Toimimme yhteistyössä varhaiskasvatuksen ja toisen asteen toimijoiden kanssa. Suomenkielisiä peruskouluja on yhteensä 75, ja niissä opiskelee noin 30 500 lasta ja nuorta.


Osoite: Sepontie 4, 02130 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat