test
Peruskoulun kemian ja fysiikan lehtori, Nöykkiön koulu - Espoon kaupunki

Peruskoulun kemian ja fysiikan lehtorin virka Nöykkiön koulussa.

Koulun nimi ja osoite: Nöykkiön koulu, Nöykkiönlaaksontie 3, 02330 Espoo

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Palvelussuhde alkaa elokuussa 2022.

Kelpoisuusvaatimus: Peruskoulun kemian ja fysiikan lehtorin kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Edellytämme matemaattis-luonnotieteellisesti painotetun opetuksen osavastuun ottamista sekä opetuksessa että opetuksen kehittämisessä, myönteistä asennoitumista erityisluokkien oppilaiden opettamiseen osana yleisopetuksen ryhmiä tai omana ryhmänään sekä yhteistyötaitoja sekä halua toteuttaa eri oppiaineiden välisiä yhteistyöprojekteja erityisesti koulun painotettuun opetukseen liittyen sekä verkko-oppimisympäristöä että muita opetusmenetelmiä hyödyntäen. Lisäksi edellytämme verkko-oppimisympäristöjen sekä digiteknologian monipuolista hyödyntämistä omassa oppiaineessa.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme valmiutta osallistua koko koulun yhteisten tapahtumien suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä idearikkautta monialaisten oppimiskokonaisuuksien suunnitteluun ja toteuttamiseen, kemian ja fysiikan lisäksi jonkun muun oppiaineen opettamisen pätevyyttä ja halukkuutta tähän tarvittaessa sekä mielenkiintoa ja/tai kokemusta toimia tarvittaessa tukioppilastoiminnan tai oppilaskunnan ohjaajana.

Nöykkiön koulu on n. 530 oppilaan yläkoulu, joka sijaitsee Espoonlahden palvelualueella Länsiväylän läheisyydessä noin 18 km päässä Kampista Helsingin keskustasta.

Koulussa on painotettua opetusta matemaattis-luonnontieteellisissä aineissa sekä 3 erityisluokkaa, joiden oppilaita opiskelee osittain myös jaksoittain integroituneina yleisluokkien ryhmissä.

Koulussa on kolme kaksikielistä luokkaa, joiden oppiaineiden opiskelu voidaan järjestää osittain englannin kielellä.

Suomenkielinen perusopetus järjestää lapsille ja nuorille oppilaslähtöistä, korkeatasoista ja alueellisesti yhdenvertaista perusopetusta. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo sekä lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen. Toimimme yhteistyössä varhaiskasvatuksen ja toisen asteen toimijoiden kanssa. Suomenkielisiä peruskouluja on yhteensä 75, ja niissä opiskelee noin 30 500 lasta ja nuorta.

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/kasvatus-ja-opetus/peruskoulut/noykkion-koulu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Sari Hakola, sari.hakola@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen perusopetus, Perusopetus, Nöykkiön koulu

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Nöykkiönlaaksontie 3, 02330 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat