Skip to main content
test
peruskoulun lehtori (ai, s2, 103093) - Heinolan kaupunki

Heinolan kaupungin opetus- ja koulutuspalveluiden Lyseonmäen koulussa on haettavana peruskoulun lehtori virka toistaiseksi 1.8.2023 alkaen. Opetusaineina ovat äidinkieli ja kirjallisuus sekä suomi toisena kielenä.

Tehtävään kuuluu äidinkielen ja kirjallisuuden ja suomi toisena -kielenä opettaminen 7.-9.-luokkalaisille. Hakijalta toivotaan monipuolista aineenhallintaa, kykyä toimia yläkoulussa kasvattajana ja luokanvalvojana sekä hyviä tieto- ja viestintäteknisiä valmiuksia. Kaikilla oppilailla on käytössään henkilökohtainen tietokone.

Valinnassa otetaan huomioon kelpoisuus, ammatillinen osaaminen, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, joustavuus, oppilaslähtöinen toimintatapa sekä soveltuvuus yläkoulun työyhteisöön. Kelpoisuus virkaan määräytyy KelpA 986/1998 mukaan. Koeaika on kaksi kuukautta. Valitun on esitettävä lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksi saatuaan.

Lyseonmäen koulu on noin 450 oppilaan yläkoulu, jossa toimii myös pienryhmiä ja joustavan perusopetuksen ryhmiä. Koulussa on innovatiivinen ja kehittämissuuntautunut henkilökunta, joka toimii moniammatillisesti verkostoituen.

Hakemukset, joihin on liitettävä kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo, on toimitettava kuntarekry.fi-palvelun kautta 2.2.2023 klo 8.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.lyseonmaenkoulu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lyseonmäen koulun rehtori Jani Alatalo, jani.alatalo@edu.heinola.fi, 044 797 8549

Lisätietoja

Lyseonmäen koulu

Heinolan kaupunki on olemassa asukkaitaan varten. Rakennamme kaupunkiamme yhdessä 674 ammattilaisen voimin. Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Pieni kaupunki, iso elämä


Osoite: Savontie 19, 18100 Heinola

Sinulle suositellut työpaikat