Skip to main content
test
Peruskoulun lehtori - Kouvolan kaupunki

Kouvolan kaupungin perusopetuksessa on haettavana;

Peruskoulun matemaattisten aineiden lehtorin virka (11082) toistaiseksi 1.8.2023 alkaen. Virkaan edellytetään vähintään kahden matemaattisen aineen kelpoisuutta. Toisen aineen tulee olla matematiikka.

Viran ensimmäiset sijoituspaikat: Elimäen yhtenäiskoulu

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen mukaisesti.

Virkaa täytettäessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tutkinto- ja työtodistukset pyydetään esittämään mahdollisen työhaastattelun yhteydessä.

Virkaan valitun on esitettävä annetussa määräajassa nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/02) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilasta.

Elimäen yhtenäiskoulussa toimii vuosiluokat 1-9. Koulussa on kolme alueellista pienryhmää. Lukuvuonna 2021-2022 koulussa on oppilaita noin 388.

Yhtenäiskoulu toimii kahdessa eri rakennuksessa. Vuosiluokat 1-6 alakoulun tiloissa (ent. Kartanokoulu) ja vuosiluokat 7-9 yläkoulun rakennuksessa (ent. yläaste). Alakoulun kanssa samoissa tiloissa toimii esiopetus. Osa vuosiluokkien 7-9 opetuksesta järjestetään alakoulun tiloissa.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Niina Paavilainen p. 020615 7854, niina.paavilainen(at)kouvola.fi
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella hakuilmoituksen kohdasta "Hae työpaikkaa" tai www.kouvola.fi/rekry.

Lisätietoja

Sivistys, Kasvatus ja opetus, Perusopetus

Kouvola on aktiivisten ihmisten luonto- ja urheilukaupunki. Kouvolassa voit elää aktiivista ja laadukasta elämää hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Arki sujuu ja asumisen unelmiin löytyy monipuolisesti vaihtoehtoja lähes 80 000 asukkaan kaupungissa. Myös liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen ovat hyvät. Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Tervetuloa osaajien joukkoon!


Osoite: Vanhamaantie 28, 47200 Elimäki
Kouvolan kaupunki - Savuton työpaikka Kouvolan kaupunki - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat