Skip to main content
test
Peruskoulun liikunnan ja terveystiedon lehtori, Vanttilan koulu - Espoon kaupunki

Liikunnan ja terveystiedon aineenopettajan sijaisuus luokilla 5-9.

Vanttilan koulu on vuonna 2009 toimintansa aloittanut yhtenäinen peruskoulu Espoon Vanttilassa. Koulussa opiskelee lukuvuonna 2022 - 2023 yli 700 (peruskoulu + esikoulu) lasta ja nuorta. Vanttilan koulussa pyrimme vastaamaan ajan haasteisiin ja kehittää koulua yhteisöllisesti toimivaksi ja oppilaita osallistavaksi yhtenäiseksi peruskouluksi. Yhteistyö on tapamme tehdä työtämme ja tiimityöskentely on keskeinen osa toimintakulttuuriamme.

Koulun nimi ja osoite: Vanttilan koulu, Nissintie 2
Työaika: OVTES:in mukainen
Haettava tehtävä on määräaikainen.

Palvelussuhde alkaa lokakuussa 2022.

Kelpoisuusvaatimus: Peruskoulun liikunnan ja terveystiedon lehtorin kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Asetuksen 9 §:n mukaisesti perusopetusta antavalla opettajalla tulee olla koulun opetuskielessä erinomainen suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään kykyä toimia yhtenäisen peruskoulun monimuotoisessa työympäristössä ammatillisesti ja hyvää työilmapiiriä vaalien yhdessä koko työyhteisön kanssa. Lisäksi toivomme hyviä ryhmänohjaustaitoja.
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme:
Valittavalta odotamme halua ja kykyä oman työn ja kouluyhteisön kehittämiseen, tiimityöskentelyyn ja koulun oppilaita osallistavaan toimintaan. Toivomme myös innostunutta suhtautumista ainepedagogiikan kehittämiseen yhdessä oman aineryhmän kanssa ja myönteistä asennetta yläkoulun toimintakulttuurin kehittämiseen.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/kasvatus-ja-opetus/perusopetus/peruskoulut/vanttilan-koulu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Olli Poutiainen (puh. 046-877 3429) tai virka-apulaisrehtori Heli Haaro (puh. 046-877 3691).

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen perusopetus, Perusopetus, Vanttilan koulu

Suomenkielinen perusopetus järjestää lapsille ja nuorille oppilaslähtöistä, korkeatasoista ja alueellisesti yhdenvertaista perusopetusta. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo sekä lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen. Toimimme yhteistyössä varhaiskasvatuksen ja toisen asteen toimijoiden kanssa. Suomenkielisiä peruskouluja on yhteensä 75, ja niissä opiskelee noin 30 500 lasta ja nuorta.


Osoite: Nissintie 2, 02780 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat