Skip to main content
test
Peruskoulun luokanopettaja - Lahden kaupunki

Tule töihin Lahden kaupunkiin, Kasakkamäen kouluun! Haettavana on LUOKANOPETTAJAN viransijaisuus ajalle 1.8.2022 - 3.6.2023. Etsimme joukkoomme tiimityötaitoista opetusalan ammattilaista.

Kasakkamäen koulu on noin 280 oppilaan alakoulu luonnonläheisessä miljöössä. Visiomme "Yhdessä kehittyen elämää varten" kuvastaa vahvaa yhteisopettajuuden ja taitopedagogiikan kulttuuria sekä kannustaa meitä ylläpitämään hyvää työskentelyilmapiiriä. Meillä on tapana viihtyä!

Toivomme sinulta yritteliästä asennetta ja monipuolisia valmiuksia eri oppiaineiden opettamiseen. Työparisi kanssa yhdessä suunnitellen voitte hyödyntää vahvuuksianne ja jakaa vastuuta. Tiimityöskentelyn kautta saat tukea muiltakin kollegoilta ja pääset vaikuttamaan koulumme toimintakulttuuriin.

Kelpoisuusvaatimuksena on peruskoulun luokanopettajan kelpoisuus. Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaisesti. Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen liitteeksi, alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Mikäli kelpoisia hakijoita ei ole, tehtävä voidaan täyttää hakijalla, jolla ei ole kelpoisuutta virkaan.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä rikostaustaote ja toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävään valittavalta voidaan pyytää huumausainetestiä koskeva todistus. Viransijaisuudessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 24.5.2022 klo 15.00.

Lisätietoja

http://www.lahti.fi/kasvatus-ja-koulutus/perusopetus/koulut/kasakkamaen-koulu/
https://www.lahti.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/lahti-tyonantajana/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vs. rehtori Jukka Hautaniemi, jukka.hautaniemi@lahti.fi, p. 044 416 4391

Lisätietoja

Lahden kaupunki, Kasakkamäen peruskoulu

Lahti on tehty kestäväksi Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä. Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Lahti on Suomen johtava ympäristökaupunki ja tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan. Tervetuloa Lahden kaupungille 3 700 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!


Osoite: Sävelkatu 2, 15810 Lahti
Lahden kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat