Skip to main content
test
Peruskoulun luokanopettaja - Kouvolan kaupunki

Kouvolan kaupungin perusopetuksessa on haettavana:

Peruskoulun luokanopettajan viran (10701) sijaisuus ajalle 8.8.2022-3.6.2023. Perusopetuksen opettajakelpoisuuden omaava (asetus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 986/1998 siihen myöhemmin tehtyine muutoksineen) palkataan ajalle 1.8.2022-31.7.2023.

Opettaja työskentelee 1. vuosiluokan opettajana. Arvostamme kokemusta alkuopetuksesta, kiinnostusta joustavan esi- ja alkuopetuksen kehittämiseen sekä innostunutta otetta työhön. Viikoittainen tuntimäärä on 24-25 tuntia.

Viran sijoituspaikka: Vahteron koulu

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen mukaisesti.

Virkaa täytettäessä noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa.

Tutkinto- ja työtodistukset pyydetään esittämään mahdollisen työhaastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun on esitettävä annetussa määräajassa nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/02) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilasta.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Leena Kousa, leena.kousa(at)kouvola.fi
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.

Lisätietoja

Sivistys, Kasvatus ja opetus, Vahteron koulu

Koulumme on alakoulu, joka sijaitsee kahden kilometrin päässä Kouvolan keskustasta viihtyisässä Vahteron kaupunginosassa. Koulutaloa ympäröi monipuolinen piha-alue ja luonto on lähellä. Meillä annetaan opetusta luokilla 1.-6. sekä alueellisessa pienryhmässä ja valmistavassa ryhmässä. Koulussamme on reilut 250 oppilasta ja opetushenkilöstöä noin 20.

Kouvola on asukkaitaan palveleva aktiivinen luonto- ja urheilukaupunki. Arki sujuu ja asuminen on edullista n. 81 000 asukkaan kaupungissa. Elämä on laadukasta hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Liikkuminen on helppoa ja liikenneyhteydet muualle Suomeen ovat hyvät.

Tervetuloa joukkoon! Viihdyt varmasti.

Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Voimakatu 1, 45150 Kouvola
Kouvolan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat