Peruskoulun luokanopettajan virat - Kotkan kaupunki

Peruskoulun luokanopettajan virat - Kotkan kaupunki

Kotkan kaupungin opetustoimen vastuualueella on haettavana kolme peruskoulun luokanopettajan virkaa täytettäväksi 1.8.2019 lukien toistaiseksi.

Virat sijoittuvat Kotkan kaupungin perusopetukseen, eivätkä ole koulukohtaisia. Virkojen ensimmäiset sijoituspaikat ovat:

- Hovinsaaren koulu
Hovinsaaren kouluun etsitään luokanopettajaa perusopetukseen valmistavaan opetukseen alakouluikäisille. Hakijoilta edellytetään perusopetuksen luokanopettajakelpoisuutta. Eduksi katsotaan kokemus valmistavan luokan opettamisesta, S2-opinnot sekä valmius joustavien opetusjärjestelyiden ja luokkarajat ylittävän yhteistyön toteuttamiseen. Hovinsaaren koulu on n. 100 oppilaan alakoulu, jossa on opetusta vuosiluokilla 1.-5. Yleisopetuksen ryhmien lisäksi koulussa toimii kaksi erityisopetuksen pienryhmää ja maahanmuuttajien perusopetukseen valmistavat ryhmät alakouluikäisille. Keskeisiä arvoja koulussamme ovat erilaisuuden kunnioittaminen ja yhdessä toimiminen yli luokkarajojen.

-Korkeakosken koulu
Korkeakosken kouluun haetaan osaavaa luokanopettajaa. Korkeakosken koulu on n. 180 oppilaan koulu, jossa on yleisopetuksen ryhmiä vuosiluokille 1.-6. Korkeakosken koulun uudet tilat tulevat käyttöön lukuvuoden 2019-2020 alusta lukien.

- Otsolan koulu
Otsolan kouluun haetaan luokanopettajaa, joka on valmis sitoutumaan Liikkuva koulu -toiminnan kehittämiseen. Lisäansioksi katsotaan kokemus oppilaskuntatoiminnan ohjaamisesta ja taidosta opettaa A1 -kieltä (englanti). Otsolan koulu on n. 270 oppilaan koulu, jossa on yleisopetuksen ryhmiä vuosiluokille 1.-5. ja kaksi dysfasiaopetuksen pienryhmää.

Virkoihin haetaan hyviä, kehittämismyönteisiä ja innokkaita opettajia. Hakijoilta odotetaan aitoa sitoutumista opetuksen kehittämiseen. Edellytämme halukkuutta kehittää ja toteuttaa joustavia opetusjärjestelyjä ja yhteistyötä yli luokkarajojen OPS:n tavoitteiden mukaisesti. Lisäksi toivotaan hyvää tvt-osaamista.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/98 mukaisesti. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa.

Valittujen on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen ote.

Viroissa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti kirjautumalla sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 045 78811 7896 ma-pe klo 7-14. Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Lisätietoja antavat Hovinsaaren koulun rehtori Nina Pöyhönen, puh. 040 352 9070, Korkeakosken koulun rehtori Joni Häkkinen, puh. 0400 218 467 ja Otsolan koulun rehtori Juha Ahtiainen, puh. 040 197 1727. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@kotka.fi.

Kotkan kaupunki, Opetustoimen vastuualue
Osoite: Kotka

Kotkan kaupungin yleissivistävään koulutukseen kuuluu 17 peruskoulua, kaksi lukiota ja aikuislukio. Opetustoimen tavoitteena on kehittää oppivaa, osaavaa, sivistynyttä ja hyvinvoivaa Kotkaa. Kaupunkimme on aktiivisesti mukana myös valtakunnallisessa kehittämistyössä.
Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.
Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.

Tutustu työnantajaan