Skip to main content
test
Peruskoulun matematiikan ja tietotekniikan päätoiminen tuntiopettaja, Kilonpuiston koulu - Espoon kaupunki

Hei,
tervetuloa Kilonpuiston kouluun!
Kilonpuiston koulu on monikulttuurinen n. 700 oppilaan yhtenäiskoulu. Koulumme arvoja ovat yhteisöllisyys, yhdenvertaisuus, osallisuus ja myönteinen ilmapiiri. Pidämme tärkeänä toistemme arvostavaa kohtaamista, ystävällisyyttä, yhdessä tekemistä ja kannustusta. Meillä käytetään restoratiivista sovittelua oppilaiden kanssa ja pidetään mm. rasisminvastainen viikko vuosittain.

Yleisopetuksen luokkien ohella koulussamme on myös kaksikielisen (suomi-englanti) opetuksen luokat 1-9 ja ilmaisutaitopainotus 7.-9. lk:t.

Koulussamme on myös 8 erityisopetuksen pienryhmää autisminkirjon opetusluokkia.

Etsimme joukkoomme innostunutta matematiikan ja tietotekniikan aineenopettajaa, jolla on pedagogista ammattitaitoa tukea erilaisia oppijoita luokassa sekä kokemusta monikielisten oppijoiden opettamisesta.

Arvostamme kokemusta yhteisopettajuudesta, kielitietoisesta opetuksesta ja vahvaa halua kehittää koulua inkluusion periaatteiden mukaan.

Meillä Kilonpuistossa pääset osaksi lämminhenkistä, ystävällistä ja ammattitaitoista työyhteisöä, jossa töitä tehdään tiimeissä yhteen hiileen puhaltaen.

Koulun nimi ja osoite: Kilonpuiston koulu, Kilonpuisto 5, 02610 Espoo.

Työaika: OVTES, osio B, yleissivistävä koulu, työaika 9 §
Tehtävä on vakinainen.
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimus: Peruskoulun matematiikan lehtorin kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Asetuksen 9 §:n mukaisesti perusopetusta antavalla opettajalla tulee olla suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito.

Määräaikaisissa tehtävissä huomioimme myös ei-kelpoiset hakijat.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovvaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kokemusta tietokonelaitteiston hoidosta koulussa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Arvostamme henkilöstön ammattitaitoa ja tarjoamme ammattitaitoa ylläpitävää ja kehittävää täydennyskoulutusta. Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/kilonpuiston-koulu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Annukka Leutonen, rehtori 040-6394178

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen perusopetus, Perusopetus, Leppävaara, Kilonpuiston koulu

Suomenkielinen perusopetus järjestää lapsille ja nuorille oppilaslähtöistä, korkeatasoista ja alueellisesti yhdenvertaista perusopetusta. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo sekä lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen. Toimimme yhteistyössä varhaiskasvatuksen ja toisen asteen toimijoiden kanssa. Suomenkielisiä peruskouluja on yhteensä 75, ja niissä opiskelee noin 30 500 lasta ja nuorta.


Osoite: Kilonpuisto 5, 02610 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat