Peruskoulun päät. tuntiop. MA, FY, KE (503039) - Heinolan kaupunki

Peruskoulun päät. tuntiop. MA, FY, KE (503039) - Heinolan kaupunki

Heinolan kaupungin opetus- ja koulutuspalveluissa on haettavana määräaikainen peruskoulun tuntiopettajan tehtävä ajalle 1.8.2019-31.7.2020. Opetusaineina ovat matematiikka, fysiikka ja kemia. Sijoituspaikkana palvelussuhteen alkaessa on Lyseonmäen koulu. Opetustunnit ja demot yhteenlaskien täytyy opetusvelvollisuus. Hakijoista etusijalle voidaan asettaa hakija, jolla on kokemusta ohjelmoinnista matematiikan opetuksessa, valmius tukea ohjelmoinnissa muita matemaattisten aineiden opettajia tai hakijalla on monipuolinen osaaminen kemiasta.

Heinolan opetus- ja koulutuspalveluissa on eteenpäin pyrkivä toimintakulttuuri. Heinola panostaa voimakkaasti muun muassa koulurakennusten uudistamiseen tavoitteena terveet ja pedagogisesti toimivat yksiköt. Kouluissa on innovatiivinen ja kehittämissuuntautunut henkilökunta, joka on tottunut toimimaan moniammatillisesti verkostoituen. Lyseonmäen koulu on noin 530 oppilaan yläkoulu, jossa toimii myös pienryhmiä ja joustavan perusopetuksen ryhmiä.

Valinnassa otetaan huomioon kelpoisuus, ammatillinen osaaminen, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, joustavuus, oppilaslähtöinen toimintatapa sekä soveltuvuus yläkoulun työyhteisöön. Kelpoisuus virkaan määräytyy KelpA 986/1998 mukaan.

Koeaika on kaksi kuukautta. Valitun on toimitettava lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksi saatuaan.

Hakemukset, joihin on liitettävä kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo, on toimitettava kuntarekry.fi-palvelun kautta 24.5.2019 klo 8.00 mennessä.

Lisätietoja

www.heinola.fi / www.lyseonmaenkoulu.fi

Lyseonmäen koulun rehtori Jani Alatalo, 044 797 8549, jani.alatalo@edu.heinola.fi

Lyseonmäen koulu
Osoite: Heinola

Pieni kaupunki, iso mahdollisuus. Heinola on sympaattinen, luonnonläheinen ja sopivan kokoinen, noin 20 000 asukkaan kaupunki Päijät-Hämeessä. Heinola sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Terveysliikunnasta tunnetun kaupungin hyvät ja toimivat palvelut varmistavat asukkaiden hyvinvoinnin. Ainutlaatuinen luonto vesistöineen ja harjuineen luovat viihtyisyyttä.
Heinolan kaupungin palveluksessa sinulla on tilaa kasvaa ja kehittyä ammatissasi. Meille on tärkeää, että henkilöstö voi hyvin työssään. Tätä tukevat panostukset osaamisen ja johtamisen kehittämiseen sekä monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin.

Tutustu työnantajaan