Skip to main content
test
Peruskoulun päätoiminen englannin ja ruotsin kielen tuntiopettaja, Mikkelän koulu - Espoon kaupunki

Etsimme yhteistyökykyistä ja kehittävän työotteen omaavaa kieltenopettajaa. Tehtävässä on opetustunteja vähintään 16 vvt. Tervetuloa mukavaan joukkoomme, täällä kaikki tuntevat toisensa!

Mikkelän koulu on turvallinen ja pieni yhteisöllinen luonnonläheinen alakoulu. Koulussa on yleisopetuksen luokat 1-6 , kaksi liekeryhmää ja yksi autismiryhmä. Koulussamme opiskelee n. 110 oppilasta, 12 opettajaa ja 9 koulunkäyntiavustajaa. Koulun 1.-2.-luokkalaisille järjestetään ulkopuolisen toimitsijan puolesta iltapäivätoimintaa ja liekeoppilaille on oma iltapäivähoito.

Koulun nimi ja osoite: Lanttikatu 7 02770 Espoo
Työaika: OVTES:in mukainen
Tehtävä on vakinainen.
Haettava tehtävä on vakituinen ja virkasuhteinen.

Palvelussuhde alkaa elokuussa 2022.

Kelpoisuusvaatimus: Peruskoulun englannin ja ruotsin lehtorin kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Asetuksen 9 §:n mukaisesti perusopetusta antavalla opettajalla tulee olla koulun opetuskielessä erinomainen suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään aikaisempaa kokemusta alakoulun kieltenopetuksesta.
Tehtävässä edellytetään hyviä yhteistyö- ja ryhmänhallintataitoja sekä aktiivista työskentelyä koko työyhteisön hyväksi.
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kykyä käyttää kieltenopetuksessa monipuolisia opetusmenetelmiä ja sähköisiä oppimisympäristöjä. Lisäksi arvostamme innokkuutta osallistua koulun kansainvälisiin projekteihin ja koulun kehittämistyöhön.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/kasvatus-ja-opetus/peruskoulut/mikkelan-koulu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa va. koulunjohtaja Erja Oila 0405535398 ja varajohtaja Miia Kivivuori 0503851626

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen perusopetus, Perusopetus, Mikkelän koulu

Suomenkielinen perusopetus järjestää lapsille ja nuorille oppilaslähtöistä, korkeatasoista ja alueellisesti yhdenvertaista perusopetusta. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo sekä lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen. Toimimme yhteistyössä varhaiskasvatuksen ja toisen asteen toimijoiden kanssa. Suomenkielisiä peruskouluja on yhteensä 75, ja niissä opiskelee noin 30 500 lasta ja nuorta.


Osoite: Lanttikatu 7, 02770 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat