Skip to main content
test
Peruskoulun päätoiminen tuntiopettaja, HI, YH - Kotkan kaupunki

Kotkan opetustoimessa on haettavana peruskoulun päätoimisen tuntiopettajan virkasuhde, opetettavina aineina historia ja yhteiskuntaoppi, määräajaksi 1.8.2023-31.7.2024.

Viransuhde sijoittuu Helilän ja Karhulan kouluihin. Helilän koulu on n. 450 oppilaan koulu, jossa on opetusta vuosiluokille 6-9. Koulussa on yleisopetuksen ryhmien lisäksi erityisopetuksen pienryhmiä. Karhulan koulu sijaitsee Karhulan keskustaajamassa. Karhulan koulussa on n. 310 oppilasta vuosiluokilla 7-9. Opetusta annetaan kahdessa toimipisteessä, osin Karhulan lukion kanssa samoissa tiloissa. Karhulan koulu on osa valtakunnallista urheiluyläkoulujen verkostoa, jossa liikuntaan ja musiikkiin painotetun opetuksen lisäksi on yleisopetuksen ryhmiä, joustavan perusopetuksen ryhmä sekä erityisopetuksen pienryhmä.

Haemme innostavaa, kehityshakuista ja yhteistyökykyistä opettajaa, jolla on hyvät tiimityö- ja opetustaidot, hyvät tietotekniset valmiudet ja halu oppia uutta. Arvostamme kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Edellytämme halukkuutta kehittää ja toteuttaa joustavia opetusjärjestelyjä ja yhteistyötä yli oppiaine- ja vuosiluokkarajojen OPS:n tavoitteiden mukaisesti, sekä toivomme valmiutta opettaa eri kieli- ja kulttuuritaustoista tulleita oppilaita.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/98 mukaisesti. Kelpoisuuden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun (504/2002) mukainen ote.

Virkasuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Määräaikaisuuden peruste kouluverkkoratkaisujen toteuttamisen keskeneräisyys.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmään. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA. Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat Helilän koulun rehtori Jaana Länsimies, puh. 040 353 9571 ja Karhulan koulun rehtori Juho Korhonen, puh. 040 735 4861. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@kotka.fi.

Lisätietoja

Kotkan kaupunki, Opetustoimen vastuualue

Kotkan kaupungin yleissivistävään koulutukseen kuuluu 16 peruskoulua, kaksi lukiota ja aikuislukio. Opetustoimen tavoitteena on kehittää oppivaa, osaavaa, sivistynyttä ja hyvinvoivaa Kotkaa. Kaupunkimme on aktiivisesti mukana myös valtakunnallisessa kehittämistyössä.

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla. Kotkan kaupunki on savuton työntantaja.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.


Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat