Peruskoulun päätoiminen tuntiopettaja, uimaopetus - Kotkan kaupunki

Kotkan opetustoimeen haetaan peruskoulun päätoimista tuntiopettajaa uimaopetukseen, määräajaksi 1.8.2021-31.7.2022

Uimaopettajan tehtävänä on organisoida ja toteuttaa perusopetuksen opetussuunnitelman mukainen uimaopetus. Uimaopetusta järjestetään Kotkassa voimassa olevan opetussuunnitelman mukaisesti 2., 3. ja 5. luokkien oppilaille. Uimaopetuksen lisäksi tehtäviin kuuluu uimaopetuksen aikatauluttaminen yhteistyössä koulujen ja uimaloiden henkilökunnan kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksina ovat perusopetusta antavan opettajan kelpoisuus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/98 mukaisesti sekä Suomen uima- ja hengenpelastusliiton uimaopettajan tutkinto ja erityisuimaopettajan tutkinto. Tehtävä edellyttää kokemusta uimaopettajana toimimisesta. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa.

Tehtävä vaatii hyvää yhteistyötaitoa, joustavuutta ja organisointikykyä, koska uimaopettaja huolehtii myös uimakoulujen käytännön järjestelyistä (yhteistyössä uimahallien ja koulujen kanssa).

Virkasuhteessa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Määräaikaisuuden perusteena tuntikertymän epävarmuus koronatilanteessa.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen ote.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmään. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA. Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa yleisopetuksen suunnittelija Reijo Oksala, puh. 040 643 3207. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@kotka.fi.

Kotkan kaupunki, Opetustoimen vastuualue
Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Kotkan kaupungin yleissivistävään koulutukseen kuuluu 16 peruskoulua, kaksi lukiota ja aikuislukio. Opetustoimen tavoitteena on kehittää oppivaa, osaavaa, sivistynyttä ja hyvinvoivaa Kotkaa. Kaupunkimme on aktiivisesti mukana myös valtakunnallisessa kehittämistyössä.

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.