Skip to main content
test
Peruskoulun pt. tuntiopettajan sijaisuus - Kotkan kaupunki

Kotkan opetustoimessa on haettavana peruskoulun päätoimisen tuntiopettajan sijaisuus, opetettavina aineina matematiikka, fysiikka ja kemia, määräajaksi 27.11.2023 - 1.6.2024.

Viransijaisuus sijoittuu Karhulan kouluun. Karhulan koulussa on n. 310 oppilasta vuosiluokilla 7-9. Opetusta annetaan kahdessa toimipisteessä, osin Karhulan lukion kanssa samoissa tiloissa. Karhulan koulu on osa valtakunnallista urheiluyläkoulujen verkostoa, jossa liikuntaan ja musiikkiin painotetun opetuksen lisäksi on yleisopetuksen ryhmiä, joustavan perusopetuksen ryhmä sekä erityisopetuksen pienryhmä.

Tehtävään kuuluu opetusta matematiikassa 10h, fysiikassa 7,5h ja kemiassa 7,5h yhteensä opetustunteja 25h. Tehtävään on mahdollista sisällyttää luokanvalvojuus.

Haemme innostavaa, kehityshakuista ja yhteistyökykyistä opettajaa, jolla on hyvät tiimityö- ja opetustaidot, hyvät tietotekniset valmiudet ja halu oppia uutta. Arvostamme kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Edellytämme halukkuutta kehittää ja toteuttaa joustavia opetusjärjestelyjä ja yhteistyötä yli oppiaine- ja vuosiluokkarajojen OPS:n tavoitteiden mukaisesti, sekä valmiutta opettaa eri kieli- ja kulttuuritaustoista tulleita oppilaita.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/98 mukaisesti. Kelpoisuuden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun (504/2002) mukainen ote.

Viransijaisuudessa noudatetaan kolmen (3) kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmään. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA. Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat Karhulan koulun rehtori Juho Korhonen puh. 040 735 4861 ja apulaisrehtori Miikka Elfvengren puh. 040 574 1842. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@kotka.fi.

Lisätietoja

Kotkan kaupunki, Opetustoimen vastuualue

Kotkan kaupungin yleissivistävään koulutukseen kuuluu 16 peruskoulua, kaksi lukiota ja aikuislukio. Opetustoimen tavoitteena on kehittää oppivaa, osaavaa, sivistynyttä ja hyvinvoivaa Kotkaa. Kaupunkimme on aktiivisesti mukana myös valtakunnallisessa kehittämistyössä.

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla. Kotkan kaupunki on savuton työntantaja.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.


Osoite: Kotka, 48100 Kotka
Kotkan kaupunki - Savuton työpaikka Kotkan kaupunki - Suomen aktiivisin työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat