Peruskoulun teknisen työn lehtorin viransijaisuus - Lopen kunta

Peruskoulun teknisen työn lehtorin viransijaisuus - Lopen kunta

Haemme Lopen kuntaan peruskoulun teknisen työn lehtorin viransijaista ajalle 1.8.2019-31.7.2020.

Teknisen työn lehtorilla on opetettavia tunteja 28 h/vko.

Kelpoisuusvaatimuksena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukainen kelpoisuus. Valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote. Viransijaisuuden täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Alkuperäiset kelpoisuustodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Palkkaus määräytyy kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Kunnassamme on tehty työn vaativuuden arviointi, johon tehtäväkohtainen palkka perustuu.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 26.6.2019 klo 12.00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.loppi.fi

Lisätietoja antaa rehtori Vilho Ylönen 019 758 6265, vilho.ylonen@loppi.fi

Lopen kunta, Sivistyslautakunta, Lopen yläkoulu
Osoite: Loppi

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin, noin 7900 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on noin 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä työhyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa eri työuran- ja elämänvaiheissa. Loppi on savuton työnantaja.
Lopen kunnassa on kahdeksan perusopetusta antavaa oppilaitosta, seitsemän alakoulua ja yksi yläkoulu. Yläkoulun yhteydessä toimii kunnan oma lukio. Esiopetusta antavia pisteitä kunnassamme on viisi, joista kolme toimii päiväkotien yhteydessä ja kaksi alakoulujen yhteydessä. Varhaiskasvatus siirrettiin osaksi kunnan sivistystoimea syksyllä 2011. Henkilöstöä kunnan kouluissa on yhteensä noin 130 henkilöä.

Tutustu työnantajaan