Peruskoulun tuntiopettaja - Kouvolan kaupunki

Kouvolan kaupungin perusopetuksessa on haettavana;

Peruskoulun kielten tuntiopettajan tehtävä ajalle 9.8.2021 - 4.6.2022. Perusopetuksen opettajakelpoisuuden omaava (asetus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 986/1998 siihen myöhemmin tehtyine muutoksineen) palkataan ajalle 1.8.2021 -31.7.2022. Hakuaikaa jatkettu, aiemmin tulleet hakemukset huomioidaan.

Opetettavat aineet; englanti ja ruotsi. Tuntimäärä opetettavissa aineissa vahvistetaan koulun työsuunnitelmassa niin että päätoimisuus ja opetusvelvollisuus tulevat täyteen.
Toivomme että innostat Valkealan yläkoulun oppilaita monipuolisesti kielten opiskeluun, sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja olet kehittämishaluinen omassa työssäsi. Haluat myös hyödyntää verkon tuomia mahdollisuuksia opetuksessasi ja sinulla on kiinnostus kehittää TVT-osaamistasi

Tehtävän sijoituspaikka: Valkealan yläkoulu

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen mukaisesti.

Tehtävää täytettäessä noudatetaan5 kuukauden koeaikaa.

Tutkinto- ja työtodistukset pyydetään esittämään mahdollisen työhaastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun on esitettävä annetussa määräajassa nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/02) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilasta.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Pauli Pölönen, pauli.polonen@kouvola.fi tai puh. 02061 56553
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.

Lisätietoja

Kasvatus ja opetus, Valkealan yläkoulu

Valkealan yläkoulussa on 330 oppilasta ja 31 opettajaa, joista kolme on kielten opettajia. Valkealan yläkoulu sijaitsee 13 kilometriä Kouvolasta. Valkealaan on Kouvolan keskustasta hyvät linja-autoyhteydet.

Kouvola on asukkaitaan palveleva aktiivinen luonto- ja urheilukaupunki. Arki sujuu ja asuminen on edullista n. 82 000 asukkaan kaupungissa. Elämä on laadukasta hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Liikkuminen on helppoa ja liikenneyhteydet muualle Suomeen ovat hyvät.

Tervetuloa joukkoon! Viihdyt varmasti.

Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Kustaa III tie 12, 45370 Valkeala
Kouvolan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat