test
Perusopetuksen apulaisrehtori - Kaarinan kaupunki

Kaarinan kaupungin koulutuksen vastuualue - paras paikka oppia!

Haemme Piispanlähteen kouluun apulaisrehtoria vakinaiseen virkaan. Piispanlähteen koulu on iso yhtenäiskoulu osana kouluverkkoamme, johon kuuluu yhteensä kymmenen perusopetuksen koulua.

Toimit rehtorin työparina ja vastaat kouluarjen käytänteistä. Sinulla on taitoa ja kykyä johtaa ja kehittää kokonaisuuksia yhteistyössä yksikön rehtorin, johtoryhmän ja oppilashuollon yhteisöllisen hyvinvointiryhmän kanssa. Eduksesi katsotaan kokemus johtamis- ja esimiestyöstä sekä vahva opiskeluhuollon tuntemus.

Olet yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen kasvatus- ja opetustyön ammattilainen ja haluat tuoda panoksesi koulu- ja kaupunkitasoisesti moniammatilliseen ja -alaiseen kehittämiseen sekä koulu- ja työhyvinvointiin. Vuorovaikutustaitosi ovat hyvät ja työotteesi osallistava ja innostava. Yhteisopettajuuden, osallistavan kouluarjen ja opetusryhmien välisen yhteistyön kehittäminen sekä erilaisten oppijoiden huomioiminen lähikoulussa ovat meille tärkeitä asioita ja toivomme, että sinulla on valmius ja halu viedä näitä asioita eteenpäin.

Sinulla on hyvät tietotekniset taidot sekä kokemusta oppilashallinnon ohjelmistoista, työjärjestystyöstä ja koulun vuosisuunnittelusta. Tunnet opetusalaa koskevan lainsäädännön hyvin. Apulaisrehtorin viran kelpoisuusehtona on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) 2 §:n mukainen rehtorin kelpoisuus.

Tehtävässä noudatetaan kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimusta (OVTES). Valitun henkilön tulee esittää ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen suojelemaan lasten henkilökohtaista koskemattomuutta ja turvallisuutta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Tule parhaaseen joukkoomme.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sivistyspalvelut, Anne Kuhmonen, PL 12 20781 Kaarina. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Tiina Tuominen, puh. 050 3732 570
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen,
ota yhteys rekrytointisuunnittelija Minna Lampiseen
minna.lampinen@kaarina.fi

Lisätietoja

Kaarinan kaupunki, Sivistyspalvelut, Koulutus, Piispanlähteen koulu

Kaarina on lähes 35 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 2000 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 75 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.


Osoite: 20760 Piispanristi
Kaarinan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat